Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Shawn je ze speciální vojenské jednotky Rangers. Jeho rodiče mu někdo brutálně zavraždil a on unikl jen o vlásek jisté smrti. Teď se nezajímá o nic jiného než o drsnou pomstu. Ten koho hledá ovšem není běžný sadista, nebo vrah, ale krvelačný upírský klan z nočního klubu. Nezbude mu proto nic jiného než spojit síly s knězem, se kterým se pokusí toto zlo zničit. (Zeck)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Matros 

všechny recenze uživatele

MM a VJ, za vámi půjdu i do filmového pekla! Co si budem povídat, poslední dobou se tam velice často nacházíte. No a The Bleeding není žádná vyjímka. Naprosto otřesné skoro-céčko s retardovaným bratrancem Vin Diesela v hlavní roli. Scénář, opakující se scény, podivný střih a ještě podivnější kamerové filtry nezachrání ani skvělá postava Michaela Madsena (ano, hraje nahláškovaného kněze s dvěma Thompsnama). Vinnie Jones je tu bohužel mega-strašný. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Už po pěti minutách jsem tušil, že tohle není moje parketa. Nemýlil jsem se, ale každému filmu dávám půl hodiny, aby mne o tom přesvědčil. Tady se mi nelíbil způsob podání, schválně divné barvy, světlo a stín a nesympatičtí herci. Navíc jsem nepochápal proč hledá vraha svého bráchy v USA, když jej zabili v Afghanistánu. No, prostě když k tomu připočtu dost statickou první půlhodinu, nebylo prostě na co koukat. Jeden či dva dobré záběry to zachránit nemohly. 20130320 7238/7957 ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Béčkový horor o klane upírov a chlapíkovi, ktorý ich chce zlikvidovať pripomína slabého kríženca sérií BloodRayne / Underworld / Blade, s doplnením o klasický hrdinský akčák, aké veselo bežali v 80. - 90. rokoch. Hlavná postava pôsobí ako nepodarená kópia Vina Diesela a na tej jeho kvázi drsnosti a hustých monológoch sa dá akurát zasmiať. Vodcu upírov si strihol Vinnie Jones, ktorý aspoň trochu vzbudzuje rešpekt, na rozdiel od uhladených metrosexuálov, ktorí sa v upírskych vodách pohybujú posledné roky, dobrá bola tiež vedľajšia postava farára (Michael Madsen) a oko poteší aj prítomnosť tattoo ikony Kat Von D. Technická stránka filmu ujde, no občas mi vadilo pričasté striedanie kamerových filtrov. Ináč si myslím že ide o pozerateľný, no dosť hlúpy počin, s ktorým sa však tých 75 minút vydržať dá. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Céčková napodobenina Vina Diesela s hereckým talentem larvy, valí v tomhle akčním "eposu" jenž vtipně míchá Rychle a Zběsile, Bladea a Od Soumraku do Úsvitu.Filmy režírované kaskadéry většinou dopadají tragicky, nemůžete vůbec mluvit o nějaké výpravě, ději, logice či střihu který by aspoň dovoloval malou návaznost scén a pokusil se vyprávět příběh, ale většinou se dá vypnout u príma bezduché akce, problém je v tom, že The Bleeding neselhává nejen ve všech zmiňovaných aspektech filmové a tvůrčí práce, on selhává i v té akci.Začátek vypadal docela nadějně, na filmu bylo ovšem už od začátku vidět že se mohutně stříhalo, jelikož některé scény ne sebe vůbec nenavazují, akce začne být zoufale sterilní a nepochopitelně skoro bez krve, herecký ansábl tvoří parta vysloužilých porno hereček ( za ty jeden bodík ) jeden vysterojdovaný plešoun, kterému dělá problém hrát i běhání, protože pokaždý když začne utíkat máte pocit jako byste viděli běhat Andyho Warhola kterého přitom do prdele šťourá ukazovátkem Elton John, potom tu máme 2 minutovou roličku mého oblíbence DMXe ( nechápete ) a taky si tady 59 vteřin zaštěká Armand Assante, vrcholem všeho byl rumunský kočovný pasák jako hlavní záporák s xichtem Vinnieho Jonese, který vzbuzoval tolik hrůzy a respektu asi jako použitá vložka v rohu záchodků v laciném motelu.Scénář je skoro slovo od slova vykradený Blade a peněz měli tvůrci taky hafo, upíři umírají jako lidé a jediný kdo se po Blaedovsku rozprskne do žhavých uhlíčku je až finální boss.Dokonce tam nechali scénu jak plastová náhražka c4ky po připevnění na zeď sjede o 5cm dolů :) asi nebylo na to jí natočit znovu a to nemluvím o perlách jako když hlavní hrdnina stihne naráz střílet z brokovnice a dvou uzi, nebo že běhá v kšiltovce po klubu a v každém střihu mu čepice mizí a zase se objevuje, nebo když má na zádech meč a přibližuje se k upíroj, ale meč nechá v pochvě a vezme si na dvoumetrovou zrůdu železnou trubku :D Ano v pochvě je totiž i tenhle zoufalý céčkový výplodek partičky kaskadérů, kteří po prokalený párty zjistili že jim zbylo 100 dolarů, posbírali po zemi ty sjetý kurvy, na hajzlu sebrali zeblitýho Michaela Madsena v obleku kněze a během dne natočili tuhle "pecku". 25% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavná a hodně neoriginální béčková kombinace Bladea a Rychle a Zběsile, která má velmi dobrou řemeslnou úroveň. Akční scény jsou solidně natočené, káry rychlé a ženské sexy. Hlavní hrdina sice vypadá jako béčková verze Vina Diesla, ale dá se na něj koukat. Bohužel záporák Vinnieho Jonese je otřesná figurka, se vzhledem rumunskýho pasáka a strach z něj opravdu nejde. Nejlepší postavou tak zůstává výborný Michael Madsen, v roli věčně ožralýho faráře. Zvláštní je i délka 72 minut . Po shlédnutí člověku dojde, že nejméně 20 minut skončilo na podlaze střižny a některé věci působí divně a uspěchaně. Naštěstí to ale moc nevadí a celé to velmi slušně odsýpá, takže jako večerníček na dobrou noc naprosto ideální. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama