Reklama

Reklama

Láska na první pohled

  • Velká Británie Love at First Sight (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Během letu z New Yorku do Londýna se do sebe Hadley a Oliver zamilují, po přistání se ale jeden druhému ztratí v davu. Jaká je šance, že se znovu setkají? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

carly 

všechny recenze uživatele

Velmi mily film, ktory sa nikam neponahla a nikde nezadrhava. Koncept je tiez zaujimavy, uzila som si hlavne rozpravaca, Jameela bola fakt skvela. Ale aj ostatne postavy boli dobre obsadene. Najdolezitejsie asi bolo hlavne duo, to bolo maximalne rozkosne. Vizzual krasny a vyber hudby na jendotku. Zvlast sa mi pacila spomalena verzia I wanna dance with somebody pocas prveho takmer bozku. Ten film je take pohladenie po dusi. A takych je urcite treba viac. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská letí  otci na svatbu do Anglie první letadlo nestihne tak letí druhým po cestě se seznámí s jedním chlápkem co letí na rozlučkovou party své matky a taky mu uletělo první letadlo. Spolu si k sobě sednou a zamilují se ona pak od něho dostane číslo, ale zapomene si ho uložit tak ho hledá. Optimálně je to tak na 3 hvězdy , ale líbí se mě ta linka s umírající matkou a potěšil na konci song od Buggles. Je dobře , že si konečně na ten song i někdo vzpomněl. Mínus za tu vyprávěčku nemusela tam vše vysvětlovat doslova lidi nejsou debilní dokážou si dát dva a dva dohromady.    80 procent ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Romkom pre mladých s dostatočnou chémiou medzi hlavnými postavami, obohatená (miestami zaujímavými) štatistickými informáciami. Predvídateľný, ale slušne vedený a rozohraný film. Na režisérsky debut celkom solídny výsledok. Po nejaký čas niečo, za čo Netflix sa nemusí zbytočne hanbiť. P.S.: „Tvoje obľúbené číslo?“ „j.“ „?“ „Imaginárna jednotka (odmocnina z -1).“ Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tohle mi sedlo od začátku. Sic je první polovina asi přece jen svižnější a nápaditější (oddalování happy-endu v té druhé může někoho štvát), nicméně Haley Lu Richardson dokáže kromě Bena Hardyho okouzlit i diváka. Deset let stará knížka o „statistické pravděpodobnosti“ se dočkala filmového zpracování, kterak pár minut na letišti dokonale změní život dvou mladých lidí. Ona (Američanka) je spontánní a nedochvilná a letí do Londýna na svatbu svého otce a ženy, kterou v životě neviděla. On (Brit) je posednutý statistikami, letí domů na jednu vesele smuteční slavnost ve stylu shakespearovských her. Přeskočí jiskra, proklábosená noc uteče jako voda, ovšem stejně rychle vyprchá baterie na jejím mobilu, do kterého jí napsal svůj kontakt. Na řadě je statistika, noční Londýn a v případě Netflixu překvapivě žádný rychlokvašený kus, ale romance nejen pro mladé, u které se základní žánrová kritéria docela daří naplnit. Rodinné trable nevtíravé (on ztrácí důležitého člověka, ona na čas ztratila otce, ale cestu si k sobě najdou), překážky ještě rozumné a uvěřitelné, chemie hmatatelná a sympatické Haley si budu odteď všímat mnohem důkladněji. Navíc fajn soundtrack. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Já jsem se nesmírně nudil. Dokonce jsem v průběhu i odcházel. Obecně již tento druh filmů nemám v oblibě, ale mnohdy se dají snést. Láska na první pohled je však slabým čajíčkem. Je sice trochu dospělejší než podobné filmy, ale skoro vůbec se tu nehraje na city. A když už romantický film nehraje na city, tak se přeci nemohl povést. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Na pozvánce je uvedeno, že recepce se koná v Navy College, ale když je vidět místo zvenčí, je jasné, že je to v Queen's House přes silnici v Greenwichském parku. (Johnny.ARN)
  • Když Oliver (Ben Hardy) a Hadley (Haley Lu Richardson) nastupují do letadla, agent u přepážky předstírá, že používá počítač. Na obrazovce je vidět, že agent není k počítači vůbec přihlášen. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno