Reklama

Reklama

Neslýchané: Síň hanby

  • USA Untold: Hall of Shame
Trailer
Dokumentární / Krimi / Sportovní
USA, 2023, 77 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Ředitel laboratoří BALCO, sportovci podezřelí z užívání steroidů a další vám dají pěkně zblízka nahlédnout do jednoho z největších dopingových skandálů v historii sportu. (Netflix)

Recenze (9)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoducho a veľmi jasne vysvetlené, o čo išlo a komu o čo išlo, až na toho nedorasteného zberača, ktorý chcel byť na kameru chrumkavý. Dúfam, že o pár rokov vznikne podobný dokument zameraný na cyklistiku, na modernú cyklistiku. 4 z 5 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Atletika provázela moje dětství a pubertu a jména, které jsou v tomto dokumentu často zmiňována jsou mi velmi blízká, tudíž bych řekla, že to vnímám více osobně...Balco - jejich ředitel - těžko říct, zdali byl jen chytrý a nebo i "vych*aný"... ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Zajímavé téma, ale naprosto nezáživně zpracované. Tady mi těch 77 minut připadalo jako věčnost, navíc pokud Vám nabízí jeho verzi hodně podezřelej Victor Conte, kterýmu je fakt těžký cokoliv uvěřit. Slabota. Slabší 3* ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Pan Viktor je nepříjemný už od pohledu, řekl si k celé kauze svoji verzi, ale já mu tedy nevěřila ani slovo. ()

leafroller 

všechny recenze uživatele

V podstatě hodně vtipná přehlídka pokrytectví, arogance a hlouposti. Pokrytectví v tomto případě prezentuje pan závodník, aroganci pan úředník a hloupost všichni ostatní, kteří stále naivně věří, že většina vrcholových sportovců je čistá. Já se bavil. ()

Reklama

Reklama