Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sid s Haďákem pátrají po Uhlířové. Albert zachrání neukázněného návštěvníka. Charlie a Danuše bojují proti Ovčíkovi. Viky zvítězí v bitvě o svoji značku. Tes čeká nelehké rozhodnutí. (TV Prima)

Recenze (1)

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po šedesáti dílech zase viděn kousek seriálu, o kterém jsem si myslel, že už je dávno ukončen, neboť obě stěžejní (jestli se to tak dá vůbec nazvat) dějové linky byly už dávno ukončeny. Syd a její práce v ZOO už byly dávno prozrazeny a Eva Burešová alias Lady X již dávno odhalila soudci svou dvojjedinost. Šlo o zápletky nesmírně imbecilní a slaboduché, ale jakousi nosnost pro nenáročného diváka padnoucího po celodenním shonu na gauč měly. Jestli jsem si tedy dobře všiml, děl se momentálně točí kolem nezajímavých okrajových postav, jejichž osudy nikoho nezajímají a nikdy zajímat nebudou. Ani divačky používající seriál jako kulisu při žehlení. ()

Zajímavosti (3)

  • Markéta (Michaela Petřeková) prohrála sázku s Viki (Eva Burešová) o milion Kč o to, kdo sbalí Petra (Robert Urban). Viky vyhrála, ale ten milion se autorům seriálu jaksi zcela vypařil. Evidentně Viky nic od Markéty nedostala, protože jinak by se její finanční situace podstatně zlepšila. (pjotri)
  • Helča (Jitka Sedláčková) chce jít točit film a shání záskok. Kolegové nechtějí a hlavním argumentem je, že odborně ji nemohou zastoupit. Nakonec se situace vyřeší tím, že Tes (Barbora Černá) zaskočí. Jenže Tes není žádná odbornice a je v zoo v podstatě za trest a na úrovni brigádnice. (pjotri)
  • Viky (Eva Burešová) zpívá sice v baru, ale autoři nějak pozapomněli, že na vystoupení je nutno absolvovat zkoušky. Když kvůli ničemu jinému, tak určitě proto, aby se ujasnilo, kolik slok se bude zpívat, kolik repetic, jak se bude začínat /končit – s předehrou/bez, aby zpěvačka věděla, kdy začít/skončit zpěv, klávesák si musí připravit základy atd. Což se však v epizodě ani v seriálu celkově neděje. Viky by musela každé zkoušce věnovat čas, s tím by byly spojeny další problémy – hlídání dítěte, málo času na šití atd. (pjotri)

Reklama

Reklama