Reklama

Reklama

Epizody(76)

Obsahy(1)

Do nové sezóny bude seriál ZOO vstupovat s novými příběhy i tvářemi. Partičku posílí tři nováčci – Veronika Žilková, Martin Preiss a Denisa Nesvačilová – a pořádně zamíchají životy hrdinů, se kterými už teď osud rukou scenáristů pěkně zatřásl. Hlavní příběh se ovšem stále týká Viky a její životní lásky, která bude čelit všem možným úskalím, aby nakonec svou silou odzbrojila všechny protivníky. Rodina Novotných se potýká se ztrátou milovaného člověka. Eduard (Marek Taclík) zemřel, chod firmy padne na bedra Sid (Michaela Pecháčková), která tak přebíhá ze zoo do kanceláře, ve které vládne zlomená Alice (Sabina Laurinová). Ani všechny peníze světa jim nepomohly k tomu, aby ho zachránily, a toho se budou snažit využít jistí lidé. Svoje místo si v ZOO najde i Petra Hubáčková (Veronika Žilková), která začne pracovat v zahradě jako uklízečka, a do toho se pokusí urovnat svou minulost. Řada přijde i na rodinu Ovčíkových, kdy zlo bude potrestáno a do rodiny se připlete nový člen v podobě Dominiky Skoupé (Denisa Nesvačilová). Přikloní se tahle holka na stranu zla, nebo dobra? To se uvidí. (TV Prima)

(více)

Galerie (63)

Zajímavosti (3)

  • Viky (Eva Burešová) zpívá sice v baru, ale autoři nějak pozapomněli, že na vystoupení je nutno absolvovat zkoušky. Když kvůli ničemu jinému, tak určitě proto, aby se ujasnilo, kolik slok se bude zpívat, kolik repetic, jak se bude začínat /končit – s předehrou/bez, aby zpěvačka věděla, kdy začít/skončit zpěv, klávesák si musí připravit základy atd. Což se však v epizodě ani v seriálu celkově neděje. Viky by musela každé zkoušce věnovat čas, s tím by byly spojeny další problémy – hlídání dítěte, málo času na šití atd. (pjotri)
  • Markéta (Michaela Petřeková) prohrála sázku s Viki (Eva Burešová) o milion Kč o to, kdo sbalí Petra (Robert Urban). Viky vyhrála, ale ten milion se autorům seriálu jaksi zcela vypařil. Evidentně Viky nic od Markéty nedostala, protože jinak by se její finanční situace podstatně zlepšila. (pjotri)
  • Helča (Jitka Sedláčková) chce jít točit film a shání záskok. Kolegové nechtějí a hlavním argumentem je, že odborně ji nemohou zastoupit. Nakonec se situace vyřeší tím, že Tes (Barbora Černá) zaskočí. Jenže Tes není žádná odbornice a je v zoo v podstatě za trest a na úrovni brigádnice. (pjotri)

Reklama

Reklama