Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sylvia (Jessica Chastain) je sociální pracovnice, která vede jednoduchý a uspořádaný život: dcera, práce, schůzky s anonymními alkoholiky. Tento život se ovšem zvrtne, když ji Saul (Peter Sarsgaard) sleduje domů ze srazu spolužáků ze střední školy. Jejich nečekané setkání oba hluboce zasáhne, protože jim otevře dveře do minulosti... (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

claudel 

všechny recenze uživatele

Filmový festival v San Sebastianu, film číslo 12. Jessicu jsem bohužel neviděl naživo, na projekci se objeví, až budu sedět v letadle. Na plátně mě opět potěšila a přesvědčila o tom, že je jedna z nejlepších hereček na světě. Velmi těžkou roli osudem zkoušené ženy, jež svým chováním ovlivňuje především svoji dceru, zvládla opět bravurně. Zajímavého parťáka si vedle ní střihl Peter Sarsgaard v roli, jakého jsme ho snad ještě neviděli. Psychologické drama o životních traumatech, které může překonat jedině láska?! ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Malé, komorní, procítěné drama o dvou pošrámaných duších, které v sobě najdou lásku. Studie postavy famózní Jessicy Chastain baví pokaždé, ale zde dvojnásob. Herecký výkon, ze kterého jsem měl husí kůži. Peter Sarsgaard taky výborný, chemii mezi nimi cítíte v každém jejich doteku. Film ale nemusel skončit tak rychle, mohl více rozvinout postavy rodičů a paralelu s dětstvím, a vygradovat v ještě intenzivnější a komplexnější psycho-drama. [San Sebastian IFF] ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Alkoholička a dement začínajúci kariéru mäknutia mozgu. A k tomu aj sexuálne traumy. V podstate tichý guláš, ktorý jasne ide za festivalovými oceneniami alebo aspoň uznaním. Veľmi tichý, k varu nikdy nedôjde. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa v New Yorku do mája 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama