Reklama

Reklama

Nejlepší Vánoce na světě

  • USA Best. Christmas. Ever!
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud jim nadělil společné Vánoce, ale Charlotte se nějak nezdá, že by Jackiin život mohl být až tak idylický, jak na první pohled vypadá. A rozhodne se to všem dokázat! (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tak Netflix už dělá i charitu. Do evidentně benefičního filmu vedení obsadilo kdysi oblíbeného komika Biggse a hodně kdysi sexuální symbol Graham. Na nic dalšího bohužel nezbyly peníze a výsledek podle toho vypadá. Ideální dárek pro všechny, kteří zlobili a nestačili zrušit předplatné. Paskvil bez hlavy a paty. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Totální hallmarkovská (zajímavý americký fenomén) zoufalost, kterou Netflix prostopášně kopíruje a hrdě bych ji ignoroval, ale tak nějak jsem chtěl po letech zase vidět Jasona Biggse. A přiště už nenaletím. I spotřební vánoční feel good komedie se dají točit jinak, viz Happiest season s Kristen Stewart. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Netflix cca mesiac pred Vianocami začal vypúšťať do sveta svoje vianočné filmy na rok 2023. Snímok Nejlepší Vánoce na světě jak filmársky tak i príbehovo je vágny, o hereckej stránke ani nehovoriac. Tuctová (USA) záležitosť s minimum vydarených scén. P.S.: Jason Biggs starne decentne. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad jeden z nejvíce klišovitých filmů  co můžete vidět navíc je z neznámých důvodů natočený v nějakém paralelním vesmíru. Ženská měla kdysi spolužačku z té se později stala nějaká místní celebrita co  má manžela  nějakého cizince  a ona sama dělá v charitě a píše si nějaký blog a navíc má jedno intošské dítě a druhé  co je někde na mírových misích (plot twist je mrtvé, ale o tom nechce psát jelikož by jí to pokazilo image)  ta její spolužačka dříve chodila i s jejím chlapem . Ženská si čte její blog a nevěří tomu  sama je  z normálních poměrů kdy má dceru co si myslí, že má superschopnosti jen neví jaké a kluka co komunikuje s plyšovým medvědem  jednou jedou k tetě slavit Vánoce jedno z dětí zadá do navigace její barák tak tam zajedou (To jim nepřišlo divné sama říkala, že k té tetě jezdí pravidelně tak snad cestu znají?)  zjistí to a chtějí pryč , ale zapadne jim auto sněhem tak tam zůstanou.  Jí se líbí té spolužačky chlap a ta spolužačka zase jede po tom jejím  překvapivě to ani jedné nevadí ačkoliv jich nabalují veřejně (proto paralelní vesmír)  mezitím ta jedna se snaží přijít na to zda ta co si hraje na dokonalou kecá a jejich děti zjišťují jestli existuje Santa nebo ne. Pak se udobří a stráví spolu Vánoce . Je to nudné táhne se to a nemá to čím zaujmout kvalitou a natočením to připomíná ty romanťáky co běží na Prima Love  a Hallmarku. Za co teda ty 2 hvězdy? No není to tak špatný film , aby měl aktuálně 34 procent je to lepší než Rodinná rošáda (2023) a nikdo se tam nepitvoří a nepřehrává. P.s. žádný člověk  v bance by se reálně nenechal vydírat ani ne 7 letým děckem. ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Naivně jsem si myslel, že když ve filmu hraje Jason Biggs, bude se jednat o něco lepší vánoční komedii, než jakou před Vánoci vysílá kdejaká bezejmenná televizní stanice. Bohužel, tenhle film je králem podobných laciných vánočních "komedií", po jejichž shlédnutí si řeknete: už nikdy víc. Mimochodem, Jasone, táhne ti na padesát, zkus hrát pro změnu trochu jinak, než jak jsi hrál před dvaceti lety. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Film sa natáčal v meste Payson (Utah, USA). (Arsenal83)
  • Při nakládání vánočního stromku na střechu auta je Valentino (Matt Cedeño) vidět bez slunečních brýlí. Když se úhel kamery změní, brýle má nasazené a hned poté, co je stromek shozen, opět chybí. (Johnny.ARN)
  • Počas titulkov je ešte jedna scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama