foto

Brandy Norwood

  • nar. 11.2.1979 (41 let)
    McComb, Mississippi, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Perfect Match
2013 Temptation: Confessions of a Marriage Counselor
2002 Intimate Portrait: Brandy (TV film)
2001 Agent Bílá krvinka
1999 Krutá daň (TV film)
1998 Tajemství loňského léta 2: Rok poté
1997 Popelka (TV film)

TV seriály

2019 Star (TV seriál)
When Stars Fall (S03E10)
2018 Star (TV seriál)
Zion (S03E09)
Roots and Wings (S03E08)
Karma (S03E07)
další epizody (9)
2016 Zoe Ever After (TV seriál)
2012 The Soul Man (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2005 Dr. House (TV seriál)
Nechat zemřít (S01E09)
2002 Brandy: Special Delivery (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Guilty! (S06E19)
1998 Herkules (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
1993 Thea (TV seriál)

Dokumentární

2013 Black Rose That Grew Through Concrete, A
2004 Retrosexual: The 80's (TV seriál)
2000 Celebrity Profile: Jennifer Love Hewitt (TV film)
1997 Ray J in Concert with Brandy (koncert)
Spice Girls: Too Much Is Never Enough (TV film)

Hudební videoklipy

2011 Chris Brown & Benny Benassi - Beautiful People (hudební videoklip)
2003 G-Unit - Stunt 101 (hudební videoklip)
Luther Vandross - Dance With My Father (hudební videoklip)
1995 Brandy feat. MC Lyte, Queen Latifah & Yo-Yo - I Wanna Be Down (Remix) (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 Black Girls Rock! (TV pořad)
2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 BET Awards 2012 (TV pořad)
Billboard Music Awards 2012 (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2006 Amerika má talent (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Show Tyry Banksové (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2002 American Bandstand's 50th Anniversary Celebration (TV pořad)
1999 The 51st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1996 Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine (TV pořad)
1995 Tony Bennett: Here's to the Ladies, a Concert of Hope (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)