Reklama

Reklama

Humanist Vampire Seeking Consenting Suicidal Person

  • Kanada Vampire humaniste cherche suicidaire consentant (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá upírka Saša (Sara Montpetit) po traumatickom zážitku z detstva nedokáže zabíjať a tým pádom si tak obstarať krv pre svoj život. Avšak jedného dňa spozná šikanovaného mladíka so samovražednými sklonmi menom Paul (Félix-Antoine Bénard) a jej život sa obráti naruby. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Film o mladej upírke, ktorá po traumatickom zážitku z detstva nedokáže zabíjať. Má to pekný vizuál, príjemných dvoch mladých hrdinov v hlavných roliach, ale hrozne dlho trvalo, kým došlo k nejakej akcii. No skoro som občas skapal od nudy. Dej dosť oživil taký vlasatý pičkoš menom JP. Veľká škoda, že ho tvorcovia nezakomponovali od začiatku filmu. Chlapík totiž valil kvalitné hlášky. To by potom i to moje hodnotenie vypadalo inak. ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Humanist Vampire Seeking Consenting Suicidal Person na první dobrou upoutá svým skoro až watchbaitovým názvem. Film samotný kombinuje poetiku Let the Right One In, estetiku What We Do in the Shadows a existenciálnost Only Lovers Left Alive, avšak sám o sobě nepřináší nic moc výrazně ojedinělého a dopadl jako proceděný odvar svých tematických předchůdců. Vyloženě špatný film to není, ale asi jsem se už těchto upířin přejedl a tenhle vývar mě prostě nebavil. Zaujala mě akorát Sara Montpetit v roli Sashy – typově mi připomínala mladou Winonu Ryder –, ale to je tak vše. ()

Reklama

chad 

všechny recenze uživatele

Empatická pacifistická upírka a depresívny šikanovaný tínedžer sú hlavní hrdinovia tejto pohodovej romantickej komédie, ktorá určite stojí za zhliadnutie. Svieži humor a svižné tempo udržujú film v pohybe až do konca, ktorý vysvetlí opodstatnenie svojho mierne divokého názvu. Preventívne to nadhodnotím, pretože za chvíľu sa tu nahrnú tradiční udeľovatelia odpadov...Bolo to fajn-spokojnosť. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Upírská Addams Family? Milá komedie o mladé hodné upírce, která nechce zabíjet a o emo klukovi, který nechce žít. A zamilují se do sebe. Pomalý film temných nočních barev, ale s jemným vnímáním pocitů ústředních postav a osvěžujícími humornými vsuvkami. Nic převratné, ale příjemné, určitě smysluplnější než pseudo-artovina o podobné mladé upírce Sama nocí tmou. [Sitges FF] ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Rom-com medzi nasýtenou upírkou a životom presýteným mladíkom, čo by rád vyskúšal hojdanie sa hlavou na lane. V typicky festivalovo páchnucom šate, v ktorom pochopíte, že upír s intoleranciou k násiliu nemá na výber, len si hľadať samovrahov. Nie celkom horor, ale gotický čierny humor určený nielen pre vampírov humanistov. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Film natočili na jeseň 2022 v Montreale. (Arsenal83)

Reklama

Reklama