Reklama

Reklama

Night of the Hunted

  • Francie Night of the Hunted (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když nic netušící žena (Camille Rowe) zastaví uprostřed noci na odlehlé čerpací stanici, stane se obětí sociopatického odstřelovače, který se jí tajně mstí. Aby přežila, musí nejen uhýbat jeho kulkám a bojovat o život, ale také zjistit, kdo a proč ji chce zabít. (mikki089)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (17)

castor 

všechny recenze uživatele

Fanoušek bizarních konspiračních teorií? Milovník odstřelovacích pušek? Zhrzený a podváděný zoufalec? Nebo je jeho motiv náboženský, politický nebo jinak ideologický? Subtilní blondýnce Alice je tohle všechno momentálně jedno. V opuštěné benzince chce především přežít. Tohle noční dobrodrůžo spadá do kategorie filmů, které se celé odehrávají v jedné malé lokaci. Cílem bylo natankovat a dát si kafe. Nakonec se ale stala hračkou snipera, kdy netuší, proč zrovna ona. Nicméně zhruba do půlky to vůbec nevypadá zle. Režisér Franck Khalfoun, který si zopakoval spolupráci s Alexandrem Ajou (tentokrát coby producent), ovšem následně zvolní, podřadí a předloží nám poměrně utahanou konverzačku, do které se občas zatoulá nějaký civilista, který to vzápětí koupí. Například u letošního španělského dramatu Uprostřed ničeho jsem v případě v přepravním kontejneru uvězněné těhotné oceňoval množství zajímavých nápadů (co všechno a jak se dá k přežití využít), tady mi něco podobného chybělo. Slabé tři hvězdy. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

S Franckom Khalfounom to je ako na hojdačke, ale tentokrát potešil. Izolovaný horor na benzínke, ktorý vyvolá príjemné spomienky na vlnu New French Extremity (zhodou náhod som to večer dával na usb kde mám Haute Tension), stojí v ňom parádna Camille Rowe proti neznámemu šialencovi a dialógy prinútia diváka zamyslieť sa. Nájdu sa aj chyby ako napríklad totálne nezmyselné rozhodnutia väčšiny vedlajších postáv a značná miera predvídatelnosti, ale u mňa prevažuje spokojnosť. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už keď jej v aute začala hrať rapová hudba, mala tušiť, že sa deje niečo zlé. No nič, niekomu jedno varovanie nestačí. Minimalistická tvorba, kde môžeme pochváliť jedinú herečku vo filme, že to dala, takže má aj na divadlo. Sniper thriller s pár prestrelenými oknami a na pozadí smrti aj s optimistickou vyhliadkou do nového dňa, pričom divák si musí odniesť ponaučenie, že aj keď vám dochádza benzín a treba na hajzel, tak niekedy sa oplatí radšej to hodiť niekde do trávy v jarku. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Návrat "New French Extremity" sa (opäť) nekoná. Khalfoun - zalez znova do diery. A producent Alexandre Aja (WTF!) ešte do hlbšej! Mimochodom, ten walkie-talkie by som po pár sekundách rozjebal - holt ale to by nebolo "tension"... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Z celkem slibně rozjetýho thrileru se nakonec stala v druhé půli konverzačka. Franck Khalfoun mě tak o svých scénáristických a režisérských dovednostech přesvědčil pouze jednou a to hned ve svým prvním filmu P2 z roku 2007. Jinak mě jeho filmy moc neberou. Stejně je to i s Night of the Hunted kterej to má u mě za 2hvězdy. ()

Reklama

Reklama