Reklama

Reklama

Night of the Hunted

  • Francie Night of the Hunted (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když nic netušící žena (Camille Rowe) zastaví uprostřed noci na odlehlé čerpací stanici, stane se obětí sociopatického odstřelovače, který se jí tajně mstí. Aby přežila, musí nejen uhýbat jeho kulkám a bojovat o život, ale také zjistit, kdo a proč ji chce zabít. (mikki089)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (17)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Návrat "New French Extremity" sa (opäť) nekoná. Khalfoun - zalez znova do diery. A producent Alexandre Aja (WTF!) ešte do hlbšej! Mimochodom, ten walkie-talkie by som po pár sekundách rozjebal - holt ale to by nebolo "tension"... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Fanoušek bizarních konspiračních teorií? Milovník odstřelovacích pušek? Zhrzený a podváděný zoufalec? Nebo je jeho motiv náboženský, politický nebo jinak ideologický? Subtilní blondýnce Alice je tohle všechno momentálně jedno. V opuštěné benzince chce především přežít. Tohle noční dobrodrůžo spadá do kategorie filmů, které se celé odehrávají v jedné malé lokaci. Cílem bylo natankovat a dát si kafe. Nakonec se ale stala hračkou snipera, kdy netuší, proč zrovna ona. Nicméně zhruba do půlky to vůbec nevypadá zle. Režisér Franck Khalfoun, který si zopakoval spolupráci s Alexandrem Ajou (tentokrát coby producent), ovšem následně zvolní, podřadí a předloží nám poměrně utahanou konverzačku, do které se občas zatoulá nějaký civilista, který to vzápětí koupí. Například u letošního španělského dramatu Uprostřed ničeho jsem v případě v přepravním kontejneru uvězněné těhotné oceňoval množství zajímavých nápadů (co všechno a jak se dá k přežití využít), tady mi něco podobného chybělo. Slabé tři hvězdy. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už keď jej v aute začala hrať rapová hudba, mala tušiť, že sa deje niečo zlé. No nič, niekomu jedno varovanie nestačí. Minimalistická tvorba, kde môžeme pochváliť jedinú herečku vo filme, že to dala, takže má aj na divadlo. Sniper thriller s pár prestrelenými oknami a na pozadí smrti aj s optimistickou vyhliadkou do nového dňa, pričom divák si musí odniesť ponaučenie, že aj keď vám dochádza benzín a treba na hajzel, tak niekedy sa oplatí radšej to hodiť niekde do trávy v jarku. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut navozuje napětí, a pak to celkem nudí. Byl jsem zvědav, jak z toho Khalfoun vybruslí, když se tak hezky na tý benzínce zahnal do rohu. Tohle uměli rejžové z konce milénia, když z cekem nudnýho příběhu dokázali vykouzlit zdrcující napínavou jízdu se smysluplným koncem. Tady sice jakýsi konec je. Ale dozvíme se vlastně hovno. Ten střelec nakydal za tu hodinu mnoho pravd, ale koho to zajímá to znovu a znovu poslouchat. Snesitelný, ale víc nic. 50%. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Režisér už má na konte niekoľko slušných hororových počinov, takže som od neho čakal kvalitu - ktorá sa síce dostavila, aj keď nie v nejakej významnej miere. Film je totiž z väčšej časti dosť predvídateľný a tvorí najmä nezaujímavú konverzáciu medzi psychopatickým sniperom a jednou chuderkou, ktorá sa "možno" ocitla v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Rovnako je jasné, že keď na tú benzínku niekto nepodstatný príde, nedopadne to s ním veľmi dobre. Vlastne som si užil najmä koncovku - hoci aj tam bolo jasné, kam do celé asi dospeje. Ani originalita sa veľmi hľadať nedá - Red Dot, ATM, Downrange, Phone Booth, El rey de la montaña... bolo ich veľa, vždy sa menilo len prostredie a dôležitosť obetí. Takže snímok najskôr doplatí na celkovú nevýraznosť, nakoľko sú v danom žánri omnoho zaujímavejšie thrillery, hoci zlý nebol. ()

Reklama

Reklama