Reklama

Reklama

Disco Inferno

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý pár rozjíždí žhavé taneční číslo na jedné z nejprestižnějších diskoték v LA. Probudí ale temnou sílu, která prahne po jejich nenarozeném dítěti. (Netflix)

Recenze (8)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vitráže jako stroboskopy, mixážní pult na oltáři, záchodky místo sakristie, svěcená voda s ginem a šňupání kadidla v netflixovském Podchlazení sobotní noci. Horor začíná i konči u odlesku obráceného kříže v černých očích posedlosti. Zavřete tu dýzu, je tam mrtvo.. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Asi mi už měkne mozek nebo co, ale Disco Inferno je za mě povedený kraťas, který má jenom jeden menší zádrhel: během toho odnosu při závěrečných titulcích s obrazem, měl přijít ještě rychlý prostřih na druhou stranu, než se rozjedou klasické titulky. Bylo by to údernější. Jinak atmosféra super, příběh sám o sobě s nápadem, který je fakt funkční. Skoro perfektní. Mojich pět hvězd je 4,5/5, byť to s průměrem hodnocením nehlo, protože si myslím, že odpad některých hodnotících je spíš za něco jiného, než za tu "bubu část"... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Krátky film, v ktorom ani vedenie príbehu ani aplikácia hororových prvkov nefunguje. Zbytočný pokus M. Castellanosa. Osobné hodnotenie: 52% (*) ()

Draconian 

všechny recenze uživatele

Mám rád hororové kraťasy, ale tenhle se nepovedl. Sem tam anbídne hezký záběr, zajímavě nasvícené prostředí, ale příběhově je...no po dokoukání si člověk řekne: "sakra, to je jako všechno?" Je to takové nijaké a nezajímavé. Scéna s "vybafnutím" je vlastně spíš směšná, než hororová. Navíc tu není vůbec jasné, proč a kdo je ona "záporačka". ()

Reklama

Reklama