Reklama

Reklama

Black Noise

Trailer

Obsahy(1)

Členovia elitného bezpečnostného tímu nasadení na záchranu VIP osoby na exkluzívnom ostrovnom panstve. Po príchode sa stretnú s prázdnym ostrovom, maskovanými ozbrojencami a zvláštnym zvukom sirény, ktorý útočí na ich telá aj myseľ. Záchranná misia sa stáva zúfalým pokusom prežiť, uniknúť z ostrova a odolať zlovestnej prítomnosti, ktorá sa im snaží ublížiť. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak přesně takhle vypadá levný poloamatérský akční scífko od tvůrců, kteří mají v hlavách nasr... vzduchoprázdno. Že scénář k tomuhle filmu psali TŘI lidi?? To je vtip? Blbý, blbější a nejblbější snad? Aniž by se totiž cokoliv podstatného i méně podstatného vynechalo, stačila by bohatě půlhodinová stopáž, a to i s titulema. S takhle ubohou látkou že má někdo odvahu točit celovečerák? To není odvaha, ale drzost. A co měl probůh znamenat ten závěrečný boj s emzákama nebo s kým vlastně? A o co jim jako mělo jít a proč se nakonec nechali tak lehce dostat? Jo pardon, to byl asi spoiler, už radši končím. Nic tak špatného už jsem dlouho neviděl, scífko od chudých duchem pro chudé duchem, kdyby aspoň bylo nechtěně zábavné, jako třeba filmy od Asyláků... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pamätáte tie situácie, keď televízor nechce naskočiť a len zrní a vy použijete tradičný ruský spôsob opravy, teda budspencerovsky päsťou drbnete rovno po vrchu tej haraburdy a ona naskočí? Nerobte to. Mohlo by tam naskočiť toto. ()

Reklama

Reklama