Reklama

Reklama

Božská relikvie 2

  • Hongkong Fei ying ji hua (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jackie je tajný agent, kterého vláda pověřila neobyčejně nebezpečným úkolem. Musí najít a získat nacistické zlato, ukryté před 40-ti lety v severní Africe. Tento úkol nebude snadný, neboť Jackie není jediný, kdo se o tento poklad zajímá. Chtějí se ho zmocnit i gangsteři, kteří jsou ochotni dopustit se čehokoliv v zájmu získání pokladu. Na plátně se opět objeví hongkongský Indiana Jones, který se jako vždy úspěšně postaví proti všem nepřátelům. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme s humorem charakteristickým pro Jackieho filmy a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (146)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Většina filmařů potřebuje k porušování fyzikálních zákonů lana a digitální triky, Jackie Chan to zvládne sám - bez pomoci techniky! Zvláštní, ale tohle pokračování mi přišlo min. o 200% lepší, zábavnější, vtipnější, akčnější a celkově působivější než jednička! Takový kvalitativní skok (k lepšímu) mezi původním filmem a pokračováním je vskutku ojedinělý... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Gumkáčovi Jackiemu sa tento pokus o akési premodernizovanie Indyho Jonesa v šikmookom prevedení vôbec nepodaril. Scenár je otrasný, najviac mi vadila trojica žien, ktoré Jackieho doprevádzali a ich naivné role. Jediné, čo takýto film môže akotak zachrániť, sú povestné choreografie mlátičiek. 65%. ()

Reklama

Wladimir78 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, že ve věku podstatně mladistvějším vidše tehle biják poprvé bych asi hodnocení dával vyšší - možná i pětihvězdičkové. Ach jo, jak člověk stárne, stává se z něj bručoun bez smyslu pro nadsázku a humor na hranici trapnosti (v čemž je Jackie mistr). Mno, ale i tak sem se vcelku slušně bavil, chvílema se slušně styděl že na to koukám (což na druhou stranu naplňuje definici guildy pleasure), takže dám - i z nostalgie - takový spíš slabší tři. ()

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl pro mě vždycky obrovským zážitkem a to i přesto, že jsem ho poprvý viděl se slovenským dabingem, který se, jak už většina z nás víme nevyznačuje tou nejlepší kvaliou. To ale nezměnilo nic na tom, že jsem ho skoukl a parádně jsem se u něj pobavil. Jednoznačně patří k nejlepším Chanovkám. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tento film není akční dobrodžný film z Hong Kongu, ale polo-akční groteska s gumovou tváří a tělem Jackie Chana. Má nechut k Jackiemu je známá(vid maarve :-)), ale v tomto iflmu si na něj ani tolik nepostěžuju. Raději :). Když jsems ena tento film díval a chvíli se díval i můj otec, prohlásil jestli jde o grotesku... Opravdu jsem nevěděl co mu říci. Akční sekvence byli nudné, humor nevýrazný, herci nulový, hudba žádná(?), příběh ohraný.... Co z toho? Popravdě asi nic. Jackie si hraje sám na sebe. Rychlé střihy příběhem přeskakující části příběhu mě přišlí nepříjemné. Jackie jako režisér je pro mě stejně jako herec jedna velká nula :-) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení, které probíhalo ve španělském Madridu, africkém Marokou a na Filipínách, si vyžádalo 115 milionů hongkongských dolarů, což odpovídá přibližně 15 milionům amerických dolarů, což z filmu tehdy udělalo historicky nejdražší honkongský film. (Rominator)
  • Ústřední filmová melodie, kterou nazpíval Jackie Chan, zazní v hongkongském sestřihu filmu. (Rominator)
  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „The Way of the Condor“ nazpíval Jackie Chan. U filmových sestřihů s anglickou audiostopou chybí. (Rominator)

Reklama

Reklama