Reklama

Reklama

Božská relikvie 2

  • Hongkong Fei ying ji hua (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jackie je tajný agent, kterého vláda pověřila neobyčejně nebezpečným úkolem. Musí najít a získat nacistické zlato, ukryté před 40-ti lety v severní Africe. Tento úkol nebude snadný, neboť Jackie není jediný, kdo se o tento poklad zajímá. Chtějí se ho zmocnit i gangsteři, kteří jsou ochotni dopustit se čehokoliv v zájmu získání pokladu. Na plátně se opět objeví hongkongský Indiana Jones, který se jako vždy úspěšně postaví proti všem nepřátelům. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme s humorem charakteristickým pro Jackieho filmy a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (146)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ještě větší magořina než jsme doufali... brutálně mě iritovaly ty uřvaný a rozjívený dámičky, příběh je zase nudným slepencem spousty rádoby vtipných situací, gagů, krátkých soubojů, pitvoření se atd. Fighty snad až na jeden mají charakter několikavteřinové záležitosti, nutno poznamenat však, že i v těch málo okamžicích předvede Jackie snad vždy nějakou parádičku, kvůli které stojí za to absolvovat danou scénu opakovaně. A najde se i pár kaskadérských kousků, které zavání zlámanými prsty, žebry a naraženou kostrčí. A to kurwa fakt bolí... Jackie, máš můj obdiv, ale za přihlouplý scénář a bandu uječených bab nemůžu dát víc než tři pěticípé... ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Většina filmařů potřebuje k porušování fyzikálních zákonů lana a digitální triky, Jackie Chan to zvládne sám - bez pomoci techniky! Zvláštní, ale tohle pokračování mi přišlo min. o 200% lepší, zábavnější, vtipnější, akčnější a celkově působivější než jednička! Takový kvalitativní skok (k lepšímu) mezi původním filmem a pokračováním je vskutku ojedinělý... ()

Reklama

thepeabody 

všechny recenze uživatele

Božská relikvie 2 zůstane pro mě nadosmrti srdeční záležitostí. Třebaže občas hloupé nudné a trapné, ale pro mé dětské oči dokonalé. Na filmy s Jackie Chanem se bohužel s jinýma očima dívat ani neumím a tak zůstává obzvlášť scéna v testovacím hangáru pro mě nadále jednou z nejvtipnějších filmových scén vůbec. Ach ta nostalgie... ()

Rockwood 

všechny recenze uživatele

Jackie opět předvedl svoje bojové umění v pokračování doost dobrého filmu. Ovšem troch mě zarazilo, že už to bylo trochu jiné kafé. Jako, je jasné, že se musí změnit příběh atd, ale ten se změnil tím způsobem, že se změnilo snad vše. Jediný co zůstalo je Jackie. Jinak příběh, herci, prostředí. Změnila se i atmosféra vyzařující z filmu, ale po chvíli si mě ten film získal stejně jako jednička. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Asijského Indiana Jonese si vážím asi tak jako toho amerického, ale v tomhle filmu jsou obrázky ještě rychlejší, scénář ještě děravější, herecké výkony ještě ubožejší a vtipy ještě nepostřehnutelnější. Vzhledem k tomu, že se ale vlastně jedná o grotesku, v níž se dokonce některé záběry opakují, abychom je vůbec zaznamenali, až tak striktně se to brát nedá. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chani si při pádu z řetězu vymknul hrudní kost. (CrypzzXD)
  • Natáčení, které probíhalo ve španělském Madridu, africkém Marokou a na Filipínách, si vyžádalo 115 milionů hongkongských dolarů, což odpovídá přibližně 15 milionům amerických dolarů, což z filmu tehdy udělalo historicky nejdražší honkongský film. (Rominator)

Reklama

Reklama