Reklama

Reklama

Drak (Jackie Chan) by měl doma studovat literaturu a bojová umění, ale místo toho se poflakuje, vymýšlí vylomeniny se svým kamarádem a sem tam se zaplete do nějaké rvačky. Vede vcelku spokojený život, okořeněný řadou sportovních úspěchů, ale jen do té doby, kdy se náhodou zaplete mezi obchodníky s vzácnými čínskými předměty. Pak musí použít svoje bojové dovednosti, aby dokázal sebe i své okolí ubránit před všehoschopnými zločinci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Puol 

všechny recenze uživatele

Buď JC zbožňujete (ako ja) a film sa Vám páči alebo ho nemusíte a v tom prípade na Pána Drakov budete kydať. K samotnému filmu, v podstate je o ničom, Jackie s kamárátom tropí rôzne hovadiny, balí dievčatá, exceluje v rôzných divných športoch a na konci v dychberúcom súboji 10 m minút dostáva "na butku" údery, ktoré by zložili aj slona, aby nakoniec triumfálne zvíťazil. To proste dokáže len on. V tomto prípade (začiatok jeho hviezdnej kariéry) aj režíroval takže je na čo pozerať. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu jsou nejlepší sportovní scény a výborná závěrečná bitka, která je dost dlouhá a překvapivě se tu jede dost tvrdě, zbytek filmu je celkem o ničem. Ale ještě kvůli jedné věci stojí zato tento film vidět, podle xichtu Jackieho parťáka zřejmě vznikly šíleně přehnané a vytřeštěné obličeje v japonské manze, zřejmě tam byl na návštěvě a japonskou kulturu to dost poznamenalo, protože něco takového se nikde jinde než v japonských komixech a v tomto filmu nevidí :o) A nemlaťte mě, že manga vznikla dřív než se ten maník narodil ;o) ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan dokazuje že není jenom dobrý kung-fu a komik, ale že je i dobrý režisér, tuhle Kung-fu hříčku jsem si dokonale užil nenudil jsem se. A navíc scéna s fotbalem či co to hrály neměla chybu, líbilo se mi jak příběh byl posunut do pozadí a spíš se jednalo o zábavu. Jen je pravda že mohly vynechat trochu tý romantičnosti. Ale jinak říkám že Chan je geniální rejža. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Dávám pět. Dějově je to o ničem. Jackie je tentokrát kapitán mužstva draků, které soutěží na různých turnajích v opravdu povedených sportech (americký fotbal říznutý kung-fu nebo hra, která je něco mezi fotbalem, bambintonem a kung-fu). Většinu filmu dělá Jackie různé vylomeniny, honí se za děvčaty, až se tak jednou náhodou připlete se svým kámošem k ukradenému čínskému pokladu, pak konečně přijdou na řadu bitky, no vlastně jenom jedna pořádná na samém konci. A to je opět nářez. Žádná technika, jen drsná pouliční bitka říznutá vynikajícími kaskadérskými výkony. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Stará pitomá, nudná komedie s Jackie Chanem. Nic konkrétního se v ní neděje, jen trapný dětinský vtípek střídá druhý. Úplně jsem u toho usínal a nadával, jaká to je zas " trapná kung fu komedie", než mě naprosto probral závěrečný "fight" s hlavním padouchem. A ten je špičkově choreograficky zvládnut, je to perfektní kung fu nářez! Ale než se ho dočkáte, uvidíte tolik trapnosti a blbosti, že to možná i vypnete ... Pro příznivce žánru ... ani snad pro ně ne ,.. Přetočte si to na závěrečný souboj, to všechno před tím je jedna obrovská nuda a blbina... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (11)

  • Film bol zamýšľaný ako sequel k predchádzajúcemu hitu Jackieho Chana The Young Master (1980), o čom svedčí aj jeden z názvov "Young Master in Love". (Puol)
  • Jedná se o první Chanův film, v němž jsou použity nepovedené záběry z natáčení. (Rominator)

Reklama

Reklama