Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodruh a hledač pokladů Jackie odvážně získá v jednom starobylém městě v poušti zbraň patřící k výzbroji bohů. Ovšem strážci zbraní nejsou ochotni vzdát se svého pokladu. Členové kmenu unesou Jackieho přítelkyni Loreleii, aby ho tím přinutili k vydání všech zbraní patřících k výzbroji bohů. Vysvobození dívky není snadným úkolem, jelikož na cestě jsou uložené různé nástrahy, číhají na něj odvážné amazonky a zlostný čaroděj. Jméno Jackie Chan je už dobře známo nejen mezi milovníky bojových umění, kteří se kochají pohledem na jeho bravurní kung-fung scény, ale okouzlují nás i jeho komedie. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme se spoustou humoru, který je pro něj tak charakteristický a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (Klub Publishing)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

kitano 

všechny recenze uživatele

Zaciatok slubuje vela, avsak okrem jednej vydarenej automobilovej nahanacky a skveleho zaveru - action ala Jackie, ma film prilis nenadchol. Pravdu povediac, nebyt akcneho zaveru ktory prisiel na poslednu chvilu, bol by som zaspal. Prvy krat mi Hong Kong-ska klasika priniesla sklamanie. Nieje to nijak tragicke, to nie, avsak Jackie ma omnoho vacsie pecky ako tohto "azijskeho Indiana Jonesa". (6/10) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dětinský scénář, hloupé střihy a toporné herectví všech zúčastněných dělají z filmu téměř nedívatelnou podívanou. Dívky jsou vesměs hloupé a jejich jediným účelem je dostat se do potíží nebo ty potíže rovnou způsobit. Hudba na zabití. A to nakonec tu relikvii ani nesložili! SHRNUTÍ: Bylo mi úplně jedno, jestli Chan ty pády a skoky přežije nebo ne. ()

Reklama

Kaučuk03 

všechny recenze uživatele

Pro mě poměrně zklamání, filmy s Jackiem neberu nějak vážně, jen se chci pobavit nad jeho kreacemi. Tady jich bohužel moc nebylo a děj zrovna také nebyl moc napínavý, ač se o to asi tvůrci snažili. Rádoby komické hlášky, hrozný dabing a hudba jak z italského porna ze 70 let. Tyhle aspekty prostě tenhle snímek poměrně srážejí, ale s úcty k Jackiemu dávám 3* plus za nepovedené scény při závěrečných titulcích. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Opäť som si nechal poradiť starší film, teda riadne starší, ale nepoučil som sa. Počiatkom 90 rokov to bol isto dobrý film, ale čas ponechal na ňom následky. Ťažko je natočiť film, ktorý bude po takmer 30 rokoch stále na úrovni a kráčať s dobou. Intersonic bol špička, ale väčšina filmov po čase ostala druhotriedny brak. Myslel som filmy s akčnou tématikou ako karate, kung fu, ninja, shaolin z ázijskeho prostredia. Toto nebolo až tak zlé, ale už som zvyknutý na niečo lepšie. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Miramax US verze je kratší o 9 minut. Jackie Chan pro tuto verzi nadaboval v angličtině sám sebe. V závěrečných titulcích je v nepovedených záběrech jeho nejnebezpečnější kaskadérský kousek, ve kterém přišel málem o život. Jde o scénu, kdy skáče ze zdi na větev a ta se s ním utrhne. Jackie utrpí zranění hlavy a krvácí z ucha a okamžitě je převezen do nemocnice. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (17)

  • Jackie Chan si způsobil vážné zranění během scény, kdy skáče ze zdi na větev. Minul totiž větev a spadl hlavou na kámen. Od té doby má na pravé straně hlavy proraženou lebku a také špatně slyší na pravé ucho. (HellFire)
  • Ústřední filmovou melodii s názvem „Flight of the Dragon (High Upon High)“ nazpíval Jackie Chan v angličtině. (Rominator)
  • Během prvních scén se výrazně mění délka Jackieho vlasů. Ve všech předchozích filmech nosil Jackie dlouhé vlasy, až pro Božskou Relikvii se nechal ostříhat nakrátko. Avšak po nehodě při natáčení scény skoku ze zdi na strom, během které málem přišel o život, se rozhodl nechat si pro štěstí narůst opět dlouhé vlasy. (Raztubyl)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama