Reklama

Reklama

Upír v rodině

  • Brazílie Meu cunhado é um vampiro (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeho švagr že je upír, který chce ovládnout svět? Tenhle fotbalista, co už pověsil kopačky na hřebík, teď v sobě musí najít aspoň trochu odvahy a zachránit lidstvo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

HarryCameron odpad!

všechny recenze uživatele

OMG, toto bola sprostosť na N-tú . . . Mizerné herecké výkony, nesympatický hlavný herec - jednoducho totálna strata času. Nechápem ako može Netflix vyhadzovať prachy na takéto blbosti. Ak si zoberiem koľko podobných hlúposti za rok pustia von, to by radšej ušetrené zdroje mohli investovať do niečoho lepšieho, napríklad pokračovania seriálu 1899, ktorý však zrušili . . . ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

I když je na filmu vidět inspirace v amerických komediích s uřvaným hlavním protagonistou, který se snaží udržet pozornost (a tím i celý film) na své postavě, nesmíme zapomenout, že je to brazilský film, kterážto země je na tom s produkcí filmů jinak než USA (ale zlepšuje se), a že film nebyl točený pro věčně nespokojené kritiky tady na csfd (nebo imdb), ale pro drtivou většinu obyčejných nenáročných diváků, kteří od filmu nechtěli nic jiného, než se na chvíli pobavit. A to se, myslím, tvůrcům podařilo. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Upír v rodine je pomerne typická záležitosť. V každej druhej rodine sa pomaly nájde jedinec, čo napríklad pýta od babičky prachy z dôchodku na cigarety, krčmu či automaty. Takže pomerne tradičná záležitosť. Inak film je pomerne blbinka, šialená komédia pre nenáročnú cieľovku, ale nie je to odpadok, a to hlavne pretože v Brazílli vedia vybrať herecké obsadenie. A to nemyslím tých fúzačov. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nebýt to tak ukecaný , tak se to nechá. Ale takhle to bylo nesnesitelné. Hlavní postava jen kecá a chová se jak retard, naštěstí má krásnou dceru a je na koho koukat. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Cílovka 10-14 let. Infantilní humor s uřvaným a těžce přehrávajícím fotbalistou, je většinou tupější než noha od stolu. Takže rozhodně nečekejte něco jako Co děláme v temnotách. Některé momenty jsou až bizarně idiotské. Ale občas se objeví dobrý fórek a navíc je to blbounké tak nějak bezelstně. Rodinná komedie pro velmi, velmi nenáročné haloweeňáky. ()

Reklama

Reklama