Reklama

Reklama

Dvaadvacítka 2023

(pořad)
Zábavný
Česko, 2023, 65 min

Obsahy(1)

Kultovní satirická Dvaadvacítka z konce devadesátých let má dodnes své skalní příznivce. V novém silvestrovském sestřihu znovu ožijí původní scénky i s ostrým průvodním slovem Jana Krause... Pořad Dvaadvacítka se vrací na televizní obrazovku po více jak dvaceti letech ve svém silvestrovském vydání. Připomene tehdejší sklizeň netradičního humoru, jak se pořad sám označoval, scénkami jako Komár, Neskákejte mi do řeči nebo kultovním Takhle. Jednotlivé skeče doprovází nesourodá dvojice v podání Jana Krause a Jany Holečkové, kteří v útrobách České televize čekají na příchod Nového roku. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Dvaadvacítku jsem v životě neviděl a tudíž další pořad byl pro mě po tolika letech premiérou. Faktem zůstává, že dosud přežil pouze Jan Kraus. Osobně by mě ale třeba zajímalo, jak se ti tři dali dohromady. Jedinou zajímavost, kterou uslyšíme je ta, že kvůli jedné scénce byl pořad zrušen, což se ale upřímně řečeno moc nedivím. Víc než scénky samotné mě bavila interakce mezi Krausem a často nechápající postarší paní, která si ale i přes jeho řeči dál jela svou. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat že mě bavila spíše interakce mezi Krausem a paní Holečkovou. Nejlepší byla scénka o záchranářích a návštěva z Německa. Zbytek průměr. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Neznal jsem (není divu, když jsem ročník 1997) a mrzí mě, že jsem to neznal. Trochu jsem se obával, jestli to bude můj šálek kávy, ale byl! A náramně dobrý! Tohle best of fakt stálo za to, a já bych rád viděl celé díly. Takže když se ČT zmohla na tohle, tak by to snad mohla zreprízovat, ne? Fakt to bylo dobrý, hlavně scénky o (ne)skákání do řeči a o dabingu a interakce zcela typického Krause s paní Holečkovou. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama