foto

Josef Žluťák Hrubý

  • nar. 2.12.1943
  • zem. 28.4.2015 (71 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Crash Road
2003 Dědictví slečny Innocencie (TV film)
2002 Doktor Živago (TV film)
Trickster
Waterloo po česku
Černý slzy (TV film)
2001 Archa pro Vojtu
2000 Šach (studentský film)
1997 Okno (TV film)
Propast (studentský film)
1996 Dům poslední radosti (TV film)
1993 Krvavý román
1988 The Raggedy Rawney
1985 Iná láska
1981 Hadí jed
1979 Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
Tím pádem
1968 Žert

TV seriály

2000 Přízraky mezi námi (TV seriál)
Zrada (E03)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)
1994 Bylo nás pět (TV seriál)

TV pořady

1998 Dvaadvacítka (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace