Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas: Noc plná hvězd

(pořad)

Obsahy(1)

Kdo to klepe na dveře? Přece oblíbené duo Ondřej SokolAleš Háma! A spolu s nimi přicházejí Monika Absolonová, Leoš Mareš, Tereza Kostková, Karel Šíp a další skvělí hosté. Na takový poslední večer roku 2023 prostě nikdo nezapomenete! Těšte se na živého tygra, vrhače nožů, dort v Koptově velikosti i na balík peněz, který přijde vyhrát sama Jiřina Bohdalová... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

William_ 

všechny recenze uživatele

Ondra a Aleš už bohužel propásli tu chvíli odejít v tom nejlepším, a tak se i v tomto silvestrovském speciálu párkrát zasmějete, ale převážnou část tvoří trapnější humor a cringe. ()

Trixinka odpad!

všechny recenze uživatele

A máme to tu zase - evergreen novácké představy o zábavě na Silvestra. Opět "oblíbené duo Ondřej Sokol – Aleš Háma" a opět Tvář v recyklované verzi. Zkusím Nově a tvůrcům této "zábavné" relace poradit - inspirujte se třebas u svých kolegů z Televizních novin - přeřeknutí, pády, nepovedené živé vstupy .... copak takové záběry nemáte z celé té doby, co se Tvoje tvář vysílá? Určitě ano, a mohla by to být vítaná změna, než pořád vymýšlet nějaké rádoby vtipné zápletky a podobné nesmysly. Nebo co takhle vyměnit i ústřední duo (ano vím, že Sokol k Tváři patří, ale už je ho poslední dobou moc), už mě moc nedokáže rozesmát a něčím novým překvapit. Bohužel nepomohlo ani to, že se Sokolovi a Hámovi podařilo překecat k účasti některá slavná jména (Bohdalová, Kostková, Šíp). Vedle "celebrit" dnešní doby (Pagáčová, Bouček) sice působily tyto osobnosti svěže a vtipně, ovšem celkově neměly moc šancí zvrátit celkový špatný dojem. ()

kobras5 odpad!

všechny recenze uživatele

Noc plná repríz pořadu. Ne díky, ale tohle se opravdu nepovedlo. Kdo pořad sledoval v minulosti, ten většinu z toho již zná a nemá důvod se na pořad dívat, kdo pořad nesledoval, toho to pravděpodobně nezajímá a vsuvka v podobě Kohouta a Slepičky fakt humor nepřináší. Měl jsem od toho trochu jiné očekávání v podobě "nového" dílů. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Škoda této proslulé a již ostřílené dvojice, která mě sice vůbec nerozesměje, nepobaví, ale na druhiu stranu doplňuje rekapitulace čísel, která bych spíš zaměnila za nějaké nepovedené či tak. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama