Reklama

Reklama

Hellhound

všechny plakáty
Trailer

Recenze (8)

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý vizuál, jinak takové zdlouhavé, užvaněné, hloupé céčko s 60% prostojů a trapně zrychlenýma bitkama, aby dědouška oživili. ⬇️ 8% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Viditelně nízkorozpočtový akčňák, s obstojnými bitkami ale nefunkčním příběhem a absolutně nezajímavými postavami. 30% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mandylor mladší je sice sympatickej řízek (stejně jako jeho starší brácha), ale pro větší přesvědčivost v roli prvoligovýho hitmana, jakýho ztvárnil v tomhle thajským akčním béčku, mu přece jenom schází pár cenťáků a přebejvá pár járů, nedá se svítit. Scénář taky není kdovíjak vymakanej, ale film má zase takovou specifickou nestandardní a neokoukanou atmošku, která mu (aspoň u mě) přihodila nějaký body navíc. Nejvíc mě mrzelo, že z Bangkoku byly vidět jenom pajzly, noční periferie a občasný záběry z dronu. A nechápal jsem, že Mandylor i pár ostatních běloušů nosili ještě bundy a sáčka, protože já tam kdysi z vedra málem omdlel a potil se od rána do večera, a to jsem tam byl v jen průměrně teplým měsíci. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Překvapivě brutální a dobře natočený akční béčko odehrávající ve thajským podsvětí. Je to krvavý, má to dobrou atmosféru i dobrý herce a to všechno za cenu průměrný český romantický komedie. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Brutálnější béčko z neokoukaného Thajského prostředí. I když už těch filmů z tohohle prostředí začíná bejt více. Ale nemám s tím problém. S čím jsem měl problém tak s vleklými částmi mezi rvačkami. Příběh mne absolutně nebavil, i když hlavní hrdina je sympoš a snaží se v bitkách, tak i tak jsem měl co dělat abych u toho vydržel. Celkově je to natočený dobře a chuťovky jdou vidět, akorát tohle prostě mne nestačí. Bohužel, ale potenciál tam byl. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Akčné, trochu sadistické, čo ale na ázijské filmy tohto typu nie je nezvyčajné. Inak film, má skôr takú malú filozofickú skrytú myšlienku, čo ďalej a prečo. Záver dosť dobrý. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

No tak to byla opravdu velká slabota. Taková trapárna jak čajíček ze starých fuseklí. Hmmm, až uspávací nuda a šíleně slabé herecké výkony. ()

Reklama

Reklama