Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Seriál Smrt a další důkazy se odehrává uprostřed přepychu celosvětové smetánky a zaměřuje se na geniální a neposednou Imogene Scottovou (Violett Beaneová), která se ocitne ve špatný čas na špatném místě (i když si za to tak trochu může sama) a stane se hlavní podezřelou v případu záhadné vraždy. Kde se přiběh odehrává? Na luxusní zaoceánské lodi ve Středozemním moři. Kdo je podezřelý? Každý zhýčkaný host a každý vyčerpaný člen posádky. V čem je problém? Aby Imogene dokázala svou nevinu, musí spolupracovat s mužem, kterého nesnáší – Rufusem Cotesworthem (Mandy Patinkin), nejlepším detektivem na světě. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

snop 

všechny recenze uživatele

Formálně vytříbená podívaná, která se nemůže rozhodnout, zda bude sociální kritikou nebo stylovou whodunnitkou. V obojím případě nicméně druhá polovina zaostává za polovinou první a poslední dva díly jsou už vyloženě slabé. ()

ashtangi 

všechny recenze uživatele

Strašně zdlouhavé a přitom to ze začátku vypadalo docela slibně. Bohužel teď mám spíš dojem, že to mělo 30 dílů a ne 10. ()

Reklama

stringers 

všechny recenze uživatele

Trošku natažená odpočinková detektivka ve stylu Na nože s Benoit Blanc (Daniel Craig). Nic co by Vás vystřelilo z pantoflí ale rozhodně neurazí. Palec nahoru rozhodně zaslouží vizuál a originalita postav. Konec nechává prostor pro další sérii tak uvidíme... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama