Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Gregory Ashton pracuje na nelegálnom vedeckom projekte, ktorého cieľom je vyvinúť omladzujúce sérum. Problém je, že kľúčovou zložkou séra je látka, ktorú možno získať výlučne z mozgov mŕtvych ľudí. Doktorov finančne nákladný výskum sponzoruje zámožná stará dáma, pani Elizabeth, ktorá túži po večnej mladosti. Netrpezlivá Elizabeth jedného dňa Dr. Ashtona donúti, aby jej podal nedokončený liek, o ktorého vedľajších účinkoch zatiaľ nikto nemá ani potuchy. (Karamanlis)

(více)

Recenze (12)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Povýšenecká a ku tomu ešte škaredá bohatá panička, má jednu jedinú starosť. Svoje telíčko. A keďže má vkus, tak si nabalí ešte viac nesympatického doktůrka, aby jej tú držku držal pod 30dkou. Čo čert nechcel, v tom injekčnom žrádle nebolo presne to, čo obaja čakali. Dosť nudná a málo krvavá hodinka aj pol. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Trošičku zklamání, popravdě jsem nic nečekal, už divnej název mě dost odpuzoval od toho abych film zkoukl a dost jsem se k tomu i přemlouval. Nakonec to dopadlo asi tak jak jsem čekal, tenhle film není nijak extra dobrý. Příběh o ženě kteá chce být za každou cenu mladá, není nic z čeho by se dalo tolik čerpat a tak z příběhu tvůrci vycucaly snad co nejvíc to šlo, ale i tak je tu neuvěřitelně moc hluchých míst které jsou strašně úmorné. Hlavní ženská a doktor mi byly poměrně dost nesympatičtí. Atmosféra tu prakticky žádná není a tak jsem celou dobu čekal jak se žena začne rozpadat a žrát lidi a to je asi jediné opravdu velké plus protože si tvůrci s maskamy vyhrály. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Nesympatický vědec léčí nesympatickou dámičku. Aby byla mladá, připravuje sérum z mozků mrtvol, jenže sérum je krátkodobé a po jeho vyprchání se dámička mění na stále horší monstrum. Neskutečně utahaný film, kde se první vražda stane až po hodině a i pak se to táhne. Nulová atmosféra, céčkový look a hlavně příšerná nuda. Hvězdička za technicky slušnou masku (i když směšnou) a trochu toho gore ke konci. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Není radno si zahrávat s přírodou a na vědecké bázi obalamutit proces stárnutí. Zestárlá bývalá úspěšná herečka přestala dostávat nabídky na hlavní role a tak si zaplatila vědce, aby vymyslel něco, co by ji vrátilo mladistvý vzhled. Což o to, jak se klasicky říká -Elixír mládí- onen vědec skutečně vyvinul a účinky byly okamžitě znát, ale jak už to většinou bývá, netrvalo dlouho a objevily se také vedlejší účinky. Hororový snímek z konce osmdesátých let vyniká svojí nostalgickou náladou jak ve výpravě, tak i v maskách. V žádném případě nejde o budování temné hrůzy a strachu, ale jen o pouhopouhou hororově laděnou filmovou zábavu. Takže ani v dnešní době tolik populárních lekaček se zde nelze dočkat. Béčkový videofilm své doby bez bázně a hany, který právě z onoho nostalgického hlediska může uspokojit k odpočinkovému filmovému zhlédnutí i dnes. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Starnúca herečka zaplatí lekárovi nemalú sumu, aby vynašiel sérum mladosti. To sa mu aj podarí, vyrobí ho z mozgovej kôry mŕtvych ľudí. Spočiatku to vyzerá nádejne a herečka omladne, avšak ak nedostane ďalšiu dávku vo veľmi rýchlom čase, zmení sa na odporné monštrum požierajúce ľudské mozgy. Veľmi kvalitné béčko so skvelými maskami, plné krvi a slizu (dokonca mi to trochu pripomínalo Re-Animátora). ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama