Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jason se probudí v životě, který nedává smysl – nemá v něm rodinu a vytvořil něco mimořádného. (Apple TV+)

Recenze (3)

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuda to není a nebyl bych až tak příkrý v hodnocení, na druhou stranu to není tak chytlavé, jak by mohlo a hlavně jak by chtělo. Na vině je hlavně troubelínství Edgertona, který je až příliš vyjevený, ač mi jako herec nevadí a i scénář je natvrdlý o kus víc, než by si divák zasloužil. Ale šanci třetímu dílu dám, ten rozhodne o palci nahoru či dolu. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Dajme seriálu vedecký názov, hlavnú postavu profesora(!) fyziky a máme skvelý sci-fi seriál? Mohlo byť, ak by to neposrali na plnej čiare už v prvých 2 epizódach. Teórie aj fantázie o multivesmíre, previazaní častíc, mačkách v krabici a podobne, poznáme už nejednu dekádu, tak ako dafuq je možné, že profesorovi(!) fyziky to trvá dve celé epizódy, aby mu docvaklo, čo sa deje. Fakt nemám chuť pokračovať v pozeraní. Toto bude určite len ďalší trápny pokus, ako nalákať divákov na vedeckú tématiku, no zlyhať v písaní inteligentného scenára (resp. nezmyselne naťahovať dej). Hviezda za pokus, hviezda za Jenny, na ktorú sa stále dá s potešením pozerať. To ako e2 skončila mi vlastne ubralo kus dôvodu to pozerať. Kto chce, risknite to, ja skúsim iný vesmír, taký kde scenárista urobil dobrú robotu. 43% - 2* ()

Reklama

kyjo 

všechny recenze uživatele

Profesor fyziky, ale s pomalejším vedením, než Morty Sanchez. Co se bude dít, je všem jasný v prvních pěti minutách, hned co na tabuli nakreslil Schrodingerovu kočku, ale tomuhle troubovi to trvá celý dvě epizody. A celou tu dobu se tváří jak vemeno. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama