Reklama

Reklama

Americká konspirace: Vražedná chobotnice

(seriál)
  • USA American Conspiracy: The Octopus Murders
Trailer
USA, 2024, 3 h 44 min (Minutáž: 49–67 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Novináře, který rozkrýval politické spiknutí známé jako Chobotnice, najdou mrtvého v hotelovém pokoji. O desítky let později se objeví podrobnosti o jeho práci a vraždě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Chobotnice je nekonečný labyrint plný lží, mrtvol, tajných služeb a amerických prezidentů. Celou pravdu se tedy už nikdy nikdo nedozví, a právě proto je ideálním podkladem pro konspirační dokument. Jeden novinář si už kvůli jejímu rozplétání život zkazil a sledovat jeho následovníky je skutečně fascinující. Z podstaty věci však není možné dojít k pořádnému závěru nebo alespoň nějaké satisfakci. ()

Durgas 

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať, čo je pravda, čo fikcia, z iných zdrojov som o tejto záležitosti ešte nepočul. Realita zrejme nebude tak bombastická, ako to miestami vyzerá. Rozhodne je to však zaujímavo poskladané a natočené. Ak sa už chce človek venovať nejakej konšpiračnej teórii, tak podobné veci sú rozhodne... príčetnejšie, než nejaké sorošoviny a židojašterie sprisahania. ()

Reklama

Maraboy 

všechny recenze uživatele

Dokument vám žádné otázky nezodpoví, naopak spíše další vyvolává, klasická konspirační spirála, nicméně dobře zpracována. 60% ()

larelay 

všechny recenze uživatele

moje hodnotenie neznamena, ze verim obsahu, pripadne konspiraciam. dokument je natoceny naozaj putavo. chalani isli do hlbky, paci sa mi sposob, akym je spracovany. a navyse som o tom v zivote nepocula, co je osviezujuce. ci chcem alebo nechcem, styri hodiny som sedela v kresle ako prikovana. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama