foto

Geraldo Rivera

  • nar. 4.7.1943 (75 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 A Miracle in Spanish Harlem
2009 Slečna zamilovaná
1998 Barvy moci
1997 Kontakt
Vetřelec 007
Země policajtů
1995 Dej si pohov, kámoši 2
1992 Perry Mason: Příběh přelétavého Romea (TV film)
1990 Ohňostroj marnosti
Těžko ho zabít

TV seriály

2015 Glee (TV seriál)
Dreams Come True (S06E13)
The Rise and Fall of Sue Sylvester (S06E10)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Odůvodněné pochybnosti (S15E22)
2010 Obscurus Lupa Presents (TV seriál) - a.z.
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část druhá (S04E26)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část první (S04E25)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Páté stádium (S06E14)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1994 The Critic (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)

Dokumentární

2017 Trump: An American Dream (TV seriál)
2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál) - a.z.
2012 Addicted to Fame
Harvest of Empire
2009 New World Order
Streisand: Live in Concert (koncert)
2007 Loose Change: Final Cut
NY77: Mrazivý rok v pekle (TV film)
2006 USA versus John Lennon
2003 At Large with Geraldo Rivera (TV seriál)
2000 When It Was a Game 3 (TV film)
1997 Behind the Music (TV seriál)
1996 Unforgotten: Twenty-Five Years After Willowbrook
1990 Happy Birthday, Bugs!: 50 Looney Years (TV film)
1976 Salsa

TV pořady

2013 Deadliest Catch: The Bait (TV pořad)
2009 Hannity (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Morning Show with Mike & Juliet, The (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)
The Colbert Report (TV pořad)
2004 The Apprentice (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
The O'Reilly Factor (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
Howard Stern (TV pořad)
1993 Chevy Chase Show, The (TV pořad)
Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Howard Stern Interview, The (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
The Howard Stern Show (TV pořad)
1989 Joan Rivers Show, The (TV pořad)
The Arsenio Hall Show (TV pořad)
The Late Show (TV pořad)
The Pat Sajak Show (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1987 Geraldo (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace