Reklama

Reklama

Gisaengsu: Deo Geurei

(seriál)
  • Jižní Korea 기생수: 더 그레이 (více)
Trailer
Jižní Korea, 2024, 5 h (Minutáž: 43–61 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Neznámí paraziti brutálně zaútočí na lidi a úplně je ovládnou. Kdo vyrazí do boje na záchranu celého lidstva? (Netflix)

Recenze uživatele Martrix k tomuto seriálu (6)

Episode 1 (2024) (E01) 

Korejské filmy a seriály mám rád. Naposledy jsem dal během víkendu celou Příšeru ze starého Soulu. Jenže Gisaengsu: Deo Geurei není tak úplně korejský seriál. Předlohou je mu japonské anime. A těm jsem s výjimkou Ghost in the shell, Vampire Hunter D a filmů Hajao Mijazaki, na chuť nepřišel. Obecně se dá říct, že japoňárny trávím dost špatně. A nutno říct, že z tohoto seriálu to nestravitelno vykukuje taky. Kdyby to byla moje první korejská zkušenost, nejsem si jistý, že by mě takový pilot navnadil na další sledování. Chybí mi atmosféra. A už vůbec ne, pokud bych měl týden čekat, nebo měl jinou podobnou alternativu. Takhle mám možnost hned mrknout na další, tak uvidíme, jestli se mi něčím Su-In zavrtá pod kůži. Zatím sotva pošimrává. ()

Episode 4 (2024) (E04) 

Nemám rád, když se pravidla mění v průběhu hry. Nová speciální schopnost parazita sice přinesla překvapivý obrat, ale bylo to pomocí scénáristického podvůdku. I proto moc anime nemusím...tam je to běžné...za to jsou body dolů, takže ty 4* jsou ohlodané až na kost. ()

Episode 5 (2024) (E05) 

Ajajaj. Že to není chytré a nápadité nevadí. Ale jen do doby, než se to o chytráctví pokouší. Motivace pastora je slaboučká. Resp. to už je logičtější chovaní jiných parazitů....Venoma a jeho druhů. A to je řeč o američovině. ()

Episode 6 (2024) (E06) 

I přes nějaké výhrady, měla tato epka konečně to, v čem jsou Koreánci fakt dobří. Emoce. Obsahově je to slabší...opět se záporáčstvo zkoncentruje do jedné postavy... je to vcelku častý motiv. Seranime jsem neviděl a neplánuji to, takže nadšení z nové postavy v závěru nesdílím. Na druhou řadu bych se ale podíval. ()

Reklama

Reklama