Reklama

Reklama

Mstitel s píšťalou

  • Severní Korea Hong Kil-Dong (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Čhun Som je milenkou ministra Chona a matkou jeho syna Hong Kil Tonga. Tuto někdejší služku Chonova zákonná manželka ponižuje a ráda by se půvabné dívky zbavila. Když ministr dostává příkaz, aby odjel do provincie Fenjan likvidovat bandu zločinců, Čhun Som je věrně připravena následovat ho i se synkem. Po cestě jí přepadnou bandité, objednaní Chonovou žárlivou ženou. V nerovném boji oba zachraňuje stařec jménem Mu On. Chlapec, kterého nadchlo starcovo bojové umění, prosí, aby se mohl stát jeho žákem. Dostane od dědy píšťalku (aby člověk zvládl umění osobního boje, musí být citlivý na sebetišší zvuky) a začíná namáhavé desetileté cvičení. Poté začíná samotný příběh Mstitele s píšťalou, který bohatým bral a chudým dával. (TO)

(více)

Diskuze

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Film je spracovany dost slabo, ale na komunisticku koreu to ke aj tak super. Ako osemrocny som bol na to v kine a velmi som to zral. S odstupom casu je to slabota. Pouzite boje ani nie su Kung Fu, skor len take artisticke umenie, ale pekne zvladnute.
Cierne tiene - Nijovia, su tu relane vykresleni ako zlocinci - velmi pekne a pravdivo. Bolsevicka propaganda tu vsade dycha, ale aj tak je to vsetko v pohode, len keby to nebolo az take naivne.

Uživatel TheTimo smazal svůj příspěvek.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

jo, ale titulky tam jsou. A je to jen DVD-R, v KLDR asi nemají lisovnu:)

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Moja prvá skúsenost so severokorejským filmm nedopadla zle. Ale prílišna naivita (ešte aj v porovnaní s japonskými filmami podobného druhu) a vela humorných prvkov (do vážneho filmu nepatria) trochu zhadzuje jeho kvalitu. Moje hodnotenie: 63%

AGAMENON

AGAMENON (hodnocení, recenze)

Naprostá pecka, mě to teda v kině minulo, ale náhodou jsem to viděl v televizi (otec "něco tam dávaj dobrodružnýho, nechceš se dívat"?), pustím bednu a akorát jakýsi dědula letí vzduchem, no huba otevřená, oči vypleštěné a ta hláška "jsou v zajetí slunečních paprsků".

cwapa

cwapa (hodnocení, recenze)

tohle je opravdu nostalgie ale žeru to doteď. To kino jsme mel tenkrat za bura taky, jej to bylo...

Reklama

Reklama