Reklama

Reklama

Srdce lovce

  • Jihoafrická republika Heart of the Hunter
Trailer
Jihoafrická republika, 2024, 105 min

Režie:

Mandla Dube

Předloha:

Deon Meyer (kniha)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nájemný vrah ve výslužbě musí znovu do akce. Jeho kamarád totiž odhalil nebezpečné spiknutí v nejvyšších kruzích jihoafrické vlády. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

charles3 

všechny recenze uživatele

První film z JAR, na který jsem sebral odvahu se kouknout. Zápletka v podstatě stokrát provařená, u amerického či evropského filmu bych ji možná sepsul, ale u této produkce budu shovívavější, navíc jde o knižní adaptaci. Vcelku rychle jsem se zorientoval, kdo je kdo, to mi tvůrci nijak nekomplikovali :-) Ocenil jsem dobře obsazené herecké typy, snad s výjimkou právě hlavního hrdiny. Jenom ty bitky mohly být nasnímané a sestříhané trochu lépe, v nich jsem se trochu ztrácel, který je který (ale to možná jenom díky angažmá dablérů za hlavní protagonisty). U mě lehký nadprůměr a tomu odpovídající ***. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Slušná debilina. A pak že je v JARu sucho. Vždyť celej film chcalo. Provazce. Film tím utrpěl. Doubkovi z Mandlu nachcalo do kokosky, a natočil tohle hovínko. 10%. ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

A máme tu Netflix v Jižní Africe. Tohle bude asi to nejhorší co Neťa vytvořil. Nudné, herecky tragické a hrozně natočené. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Je to slabší kousek, ale přesto dám 50% , a to především za to, že se o JAR takové filmy vůbec točí. Jejich "svoboda" je totiž prolezlá korupcí a útěky bílých a jejich kapitálu. A důvody jsou vždy stejné: Černý rasismus a nulová ochrana kapitálu a práv. Kdo jste tam byl (jako například já), víte o čem tu píšu. Proto si cením film, který chce ukázat, že JAR má šanci, ale musí se o ní poprat jinak než snílkovství o společné měně BRICS. (To by bylo jen jiné euro v ještě horší pozici).  Herci odvedli průměrný výkon, zápletka je také průměrná a kdo věří, že nějaké média jsou nezávislá a otisknou či v TV zveřejní pravdu je tak trochu mimoň. Tohle je na filmu asi to nejhloupější, ale jinak je tu snaha, která se cení. Pravda, ve světovém srovnání to pecka není a nebude, ale to není 80% všech natočených filmů. Jedno shlédnutí proto stačí. ()

Galerie (106)

Reklama

Reklama