Reklama

Reklama

Stříbrný blesk

(seriál)

Obsahy(1)

Sluneční paprsky v horách australské Vysočiny tvoří po ránu tu nejkrásnější část dne. Vzduch je čistý a zvířátka i ptáci vstávají, aby přivítali nový den. Když sem jednoho dne přišel člověk, začal se odehrávat podivný příběh koně. Rychlého, hrdého a krásného, se stříbrnou hřívou. Podle její barvy a podle jeho rychlosti mu všichni začali říkat Stříbrný blesk. Splýval s ranní rosou, zjevoval se a zase ztrácel. Říkalo se, že je synem Jeremena, bývalého krále divokých koní. Jiní zase tvrdili, že je to pouhý duch. Ale zvířata žijící v buši vědí, že Blesk je opravdový. Vědí, že právě on jednou bude králem všech divokých koní. Přestože je mladý a nezkušený, rychle se učí, aby dobře poznal okolní svět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

avril4234 

všechny recenze uživatele

Moja nostalgia z detstva... Príbeh síce nieje nejak úžasne zaujímavý, či originálny ("bojujem, kým sa nestanem kráľom/ vodcom, čo je mi súdené", to už je ohrané klišé), ale už len kvôli animácii a hudbe musím dať minimálne 4 hviezdy. Úvodná pieseň je proste prekrásna a dodnes mi ostala v pamäti a srdci. Kiež by som si tento seriál mohla znovu zhliadnuť, ak by nebol tak neznámy a nedostupný... ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Ráda bych se na seriál podívala ještě jednou a chtěla bych ho zhodnotit objektivně, ale to už nepůjde. V dětství jsem ten seriál měla ráda a už si z něho nepamatuju vůbec nic. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama