Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendárny animovaný seriál o nehynúcom úsilí vynalizajúceho kojota chytiť rýchlo-šprintujúce zviera ponášajúce sa na pšotrosa do svojich pazúrov a zjesť ho na večeru. Nikdy mu to však nejde, a tak stále vymýšla nové a vždy originálnejšie metódy (napr. trysky na chrbte). Road Runner mu vždy uniká so svojim slávnym gestom mig-mig. Táto rozprávka je jedna z mnohých z dielní Chucka Jonesa (Bugs Bunny Show). (PaCM4N)

(více)

Diskuze

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

Ty názvy se odvíjej podle toho popisu na začátku grotesky (ty jakoby latinský názvy) a ty jsou většinou i v originále pokaždý jiný. Ale jako je v angličtině jeho všeobecně používaný jméno Road Runner, tak tady je to Pták Uličník.

Chosé85

Chosé85 (hodnocení, recenze)

mi se zdá, že se v českém znění jmenuje - Zdrhač neuvěřitelný:-)

Honzy

Honzy (hodnocení, recenze)

Rozhodně moje nejoblíbenější pohádka. Škoda, že tak stará a špatně se hledají díly ve slušné kvalitě ke koukání. O plyšácích apod ani nemluvě :-/ Nicméně mik-mik kukačka vypadající jako pštros rychlá jako BMW v nejlepších letech a kojot Wilda s důmyslnými výrobky firmy Acme (a vždy s podrobným obrázkovým manuálem jaký by i IKEA mohla záviděť)... Dokonalé. PS: Jednou Wilda mik-mik-a vážně chytil :)

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

Jj, v český verzi se opravdu jmenoval Pták Uličník. Jo a ty jeho zvuky nejsou mig-mig ale BEEP-BEEP.

qwerty47

qwerty47 (hodnocení, recenze)

Mimochodem nejmenovalo se to v českém překladu nějak jako "Pták Uličník"?

qwerty47

qwerty47 (hodnocení, recenze)

Tohle je legenda, a dlouho mi trvalo, než jsem zjistil, že se to jmenuje "Road Runner Show". Pro mě to byl prostě mik-mik. :-)

Související novinky

Warneři nakonec možná nechají kojota uniknout

Warneři nakonec možná nechají kojota uniknout

13.11.2023

Jak se zdá, čeho je moc, toho je příliš. Před pár dny jste se zde mohli dočíst zprávu o tom, že studio Warner Bros. se rozhodlo po více než roce od kontroverzního zrušení komiksovky Batgirl a animáku… (více)

Reklama

Reklama