Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendárny animovaný seriál o nehynúcom úsilí vynalizajúceho kojota chytiť rýchlo-šprintujúce zviera ponášajúce sa na pšotrosa do svojich pazúrov a zjesť ho na večeru. Nikdy mu to však nejde, a tak stále vymýšla nové a vždy originálnejšie metódy (napr. trysky na chrbte). Road Runner mu vždy uniká so svojim slávnym gestom mig-mig. Táto rozprávka je jedna z mnohých z dielní Chucka Jonesa (Bugs Bunny Show). (PaCM4N)

(více)

Recenze (165)

zly.dvojce 

všechny recenze uživatele

No dokážete si to představit? Koyot nakreslí tunel na zeď ... čeká .... čeká a slintá .... najednou zničehonic NIT NIT a pštros mu profrčí tím tunelem .... a jemu když se za ním žene, ta cedulka STOP IN THE NAME OF HUMANITY před přijíždějícím vlakem moc nepomůže. No moc jsem se u toho pomlátil. To se klasicky nesmějete, to Vás bolí břicho od smíchu, pláčete a křičíte dost protože máte křeče a přitom si vyrobíte několik modřin jak se válíte po celém bytě úplně bez sebe. Naprosto dokonalých pět hvězdiček. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Toto by mohli dávať namiesto večerníčka každý deň a dokola všetkých 26 častí. Toto, čo tam dávajú dnes, ma už nebaví. 😔 Zo zmarených plánov kojota už nejednému nadšencovi vypadla plomba, no a vďaka modroknižkárovi, exministrovi a aktuálne silnému obrannému poradcovi v Čechách, Jarkovi "vyhulím Austinovi brko" Naďovi, je to slávne road runnerove "mig-mig" už jediným migom, ktorý na Slovensku ešte máme. ()

Reklama

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Králík Bugs byl vždy pro mě dosti zastíněn lapáliemi nešťastného kojota (Nemesis Ridiculy) v honbě za nedostižným ptákounem. Přitom v několika případech zkrátka scénárista Roadrunnera zachránil jen s vypětím sil, nebo se mi to jen zdálo:) Každopádně nekonečné pády do kaňonů mi utkví v paměti navždy. Tomu se říká vytrvalost! ()

D28 

všechny recenze uživatele

Aké milé prekvapenie ma čakalo v kine, keď pustili pred hlavným animákom môjho obľúbeného kojotíka.Jeho popraskané oči, ňuchajúci čumáčik a sklopené ušká som si vychutnala veľké a 3D vrátane každého chlpa.Myslím, že je to určite akýsi pradedko veveričiaka z Doby ľadovej, ktorého pripomína jednak výzorom a jednak tragikomickým osudom, ktorý si obaja pekne krásne samy pripravujú.A nám zase kopec srandy.Ak niekedy navštívim túto časť USA, budem kukať pred seba,či sa v kúdole prachu nezjaví ten čudný "bežec", a nad seba tiež, pretože padajúce skaly i kojoty sa nedajú vylúčiť. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější kresleňák ze skupiny Bugs Bunny a spol. A chci nějakou vychytávku od ACME! Chuck Jones je můj nejoblíbenější animátor, důkazem budiž má obliba jeho vize Toma a Jerryho. Možná přehnaně akční, možná přehnaně cartoonovský, ale pekelně zábavný a i nyní dostatečně koukatelný. Poslední větu věnuji kritikům násilí - spousta lidí na tomto seriálu vyrostla (a že tam toho násilí bylo, leč bohužel/naštěstí pták zůstal vždy v celku) a kupodivu se z nás psychopati nestali. ()

Galerie (6)

Související novinky

Warneři nakonec možná nechají kojota uniknout

Warneři nakonec možná nechají kojota uniknout

13.11.2023

Jak se zdá, čeho je moc, toho je příliš. Před pár dny jste se zde mohli dočíst zprávu o tom, že studio Warner Bros. se rozhodlo po více než roce od kontroverzního zrušení komiksovky Batgirl a animáku… (více)

Reklama

Reklama