Reklama

Reklama

Bionic

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V dystopické budoucnosti převrátí robotické protézy svět sportu naruby. Dvě soutěživé sestry se utkají ve skoku dalekém, ale vzájemná rivalita je svede na scestí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Takže, pokud nevíte, pro koho byl ten film natočen, tak asi pro mě - skok do dálky miluju a není bez zajímavosti, že nejdál teď skáče nějaký Marcus Rehm (8.74m), který má jaksi protézu na odrazové noze, a je dost dobře možné, že právě on první skočí těch devět metrů do dálky, takže to ani vlastně nebylo sci-fi, ale skoro realita.... Teď k filmu (asi můj první brazilský, tuším), po zdejším hodnocení a začátku jsem čekal úplnou blbost, ale náhodou to celkem ušlo, budoucnost ok, efekty ok, trošku předvídatelné, a bohužel to je akční dystopický sci-fi thriller- což je škoda, protože teď se s tím roztrhl pytel- slušelo by méně akce a více myšlenky a příběhu, ale to už tak bývá, a konec celkem ušel, takže za mě celkem slušných...60% ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Na Brazílii pro mě překvapivě dobré technicky, námět mírně stupidní, ale autoři chtěli ukázat honbu za penězi i úspěchem za jakoukoliv cenu a lze ocenit. Také herecké výkony nebyly až tak mizerné, ale hvězdu navíc dávám za to, že film evokuje zneužívání cest k úspěchu a v současné době se v ženském sportu objevili chytráci, co si říkali "žena" a drtili své soupeřky svým mužským výkonem. Analogie s tímto filmem dokonalá. Tento morální a sportovní hnus se daří potlačovat jen pomalu a doufejme, že zvítězí dívky a ženy, stejně tak, že se do sportu neprosadí ani doping ani umělé náhražky končetin či jiných orgánů. Základní trio v zásadě chamtivých a nemorálních postav odehrálo svůj part lépe, než mnozí z českých herců své idiotské seriály a tak shovívavě 50%. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý sci-fi film s minimálnym počtom akcií. Futuristické implantáty, ktoré z ľudí (predovšetkým zo športovcov) spravia polo-cyber výtvorov. Predvídateľná vec (jasne zaškatuľkovaný scenár) s minimálnym hereckým performancom. P.S.: Informácia: selfie v roku 2035 už nebude „in“ ;). Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Strašlivě nekonzistentní AKA o čem to sakra mělo být? Protože jakkoliv se na to dívám, nedává to smysl. Kritika toho, jak peníze ničí sport? Kritika toho, jak by vypadal sport na steroidech? Kritika sebezdokonalování pomocí plastických operací? Nebo naopak kritika nedostupnosti plastických operací pro chudé Brazilce? Protože jedině to poslední dává trochu smysl. Vážně. :D Protože nikdo se tu nesnaží ten pompézní svět sportování s robotickými protézami (a světovými rekordy, které to přináší) narušit. A naopak se do něj všichni snaží zapojit. Což je dost pochybný etický vyznění. _____ Ačkoliv film paradoxně otvírá scénou, která film rámuje jako nějaký boj brazilského Robina Hooda s robotickou rukou za nějaký vyšší cíl (není hned jasné jaký cíl, což je matoucí - jako většina filmu), pravdou je, že všechny hlavní postavy jsou tu hamižný sobci toužící po úspěchu nebo aspoň uznání. Platí to i pro hlavní hrdinku, která trpí tím, že se nemohla stát hvězdnou sportovkyní jako její sestra s bionickou nohou. A jak se zdá, v Brazílii nikdo nedokáže mít radost ze sportu bez peněz a hvězdné aury. A tak se hrdinka švindlem (fingovanou nehodou) rozhodne pro amputaci, k čemuž jí navede a pomáhá jeden divnej chlap, který tvrdí, že lidi mají právo na amputace, aby se mohli do světa "profi sportu zapojit" a toto je jeho velký boj, boj za práva na amputace a účast v novém profi sportu (WTF) a v tom mu má hlavní hrdinka pomáhat. (SPOILER ALERT) Jde mu samozřejmě jen o prachy. Nakonec se proti němu hrdinka (po tom co vyhraje nějaký závod) se svojí sestrou a bratrem spojí (i když mu předtím s bratrem pomáhala), ale to už po nich jde policie, a tak skončí jako tři cyborgové, kteří bojují pro nějakého mafiána a přes den pomáhají děti učit tělocvik. Prostě jedno velký WTF. ______ Netflix opět jede a ukazuje, že dokáže konkurovat všem festivalům filmových béček na světě. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Tak lidé prý nechodí do kin. No, ani se nedivím. Bylo to příšerné. Kdybyste nechápali, co se ve filmu děje, tak Vám to policejní dvojice vysvětlí jak dětem ve školce. Příběh je zkrátka slabý, zvuk i celá produkce = TV film. Nejhorší je, že to poznáte okamžitě. Dávám ale šanci i žebrotám abych dovedl ocenit kvalitu. ()

Reklama

Reklama