Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack (Ian Carmichael) a Peggy (Janette Scott) jsou zasnoubeni už tři měsíce a mají po krk života v nájemním domě, kde se na pokojích nedovolují návštěvy opačnému pohlaví. Jenomže jak vzít na nové bydlení? Inzerát nabízející kompletně vybavený vícepodlažní byt se dvěma ložnicemi, jídelnou i obývacím pokojem, to vše jen okolo tisíce liber, se zdá být ideálním řešením – nastěhují se na hausbót!
Jenomže i malá loď potřebuje mít kde kotvit a majitel přístavu nemá pro novomanželské plány nejmenší pochopení. Aby zapudil chmury z nečekaných vydání, rozhodne se Jack překvapit Peggy a uspořádat víkendovou líbánkovou cestu po Temži. Na takové výpravě nemůže na palubě chybět ani Jackův kámoš Sid (Sid James) a jeho přítelkyně, striptérka Sandra (Liz Fraser). Rozpadající se loď však není v nejlepší formě… (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Velice dobrá komedie, nad průměrem všeho, co jsem zatím se Sidem Jamesem viděl (Carry on sérii do toho nepočítám), zcela srovnatelná s The Big Job (1965) či What a Carve Up (1961). Krásná novomanželka, zlotřilý majitel luxusní jachty, pár až téměř groteskových gagů, striptérka na palubě a saturninovská plavba hlavním městem (včetně záběrů na Big Ben a Tower Bridge!), to je záruka povedené zábavy britského ražení a jasný tip pro Filmový klub ČT! ()

Reklama

Reklama