Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotoreportér Paul Marish, který se po nešťastné události vzdal kariéry, z finančních důvodů přijme zvláštní džob: podle přání člověka odsouzeného k trestu smrti, má vyfotografovat jeho popravu ve floridské věznici. Paul se po odložení popravy dostane k důkazům, které nejen zpochybňují mužovu vinu, ale hlavně oprávněnost trestu. Pátrání ho zavede až k manželce zastřeleného policisty, se kterou se sblíží, podaří se mu zjistit pravdu, ale dokáže zabránit justičnímu omylu? (CHORCHO62)

(více)

Recenze (2)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Zajímavé téma, konečně někdo o takovéto realitě USA a jejích důsledcích, neboť život člověka již vrátit nemůžete, takovéto rozsudky musí být mnohokráte přezkoumány, než...!!!!!!! ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

Poněkud matoucí úvodní sekvenci a vyšinuté záběry brzy nahradí kvalitní drama uvnitř (odsouzený) i vně (fotograf) cely smrti. Nechá dostatečný prostor i pro vaše mozkové závity, což je dost příjemné (i když tak občas vzniká prostor spíš než pro domýšlení pro tápání). Ten prostor tam bohužel zůstane i po skončení filmu (ovšem hlavní linie se dokonale a báječně nehollywoodsky uzavře), proto "jen" čtyři hvězdičky. To ale rozhodně ničemu nevadí, naopak to filmu spíš prospívá a ponechává prostor pro interpretaci. Asi jako když si přečtete povídku místo románu. ()

Reklama

Reklama