foto

Marc Macaulay

  • nar. 13.10.1957 (63 let)
    Millinocket, Maine, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon
2016 Lionheart
2015 Careful What You Wish For
2014 All Saints Eve
2013 12 let v řetězech
Broken Blood
House of Bodies
Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny
Údajný vrah
2012 Company M: A Mob of Soldiers
Let’s Dance: Revolution
2011 Death from Above
Drive Angry
Můj přítel delfín
Seconds Apart
Son of Morning
Spravedlnost pro Natalee Hollowayovou (TV film)
Zabiják Joe
2010 Father of Invention
Nebezpečné hry 4
Nine Dead
Odsouzení
The Jack of Spades
Vlčí přízrak (TV film)
2009 I Love You Phillip Morris
Krvavý Valentýn
2008 Krvavá hostina 2: Masakr
Marley a já
Nové sčítání hlasů (TV film)
Záhady Pittsburghu
Ženy v balíku
2007 Kráčející skála 2: Odplata
Matrimonio alle Bahamas
Naked Under Heaven
Předtucha
Zametač stop
2006 Descansos
Jestřáb umírá
Miami Vice
South Beach Dreams
Soví houkání
Zabijáci osamělých srdcí
2005 Kurýr 2
Natale a Miami
Noční let
Planet Ibsen
2004 Kat
Nebezpečné hry 2
Činy a sláva
2003 Láska mezi superstar
Rychle a zběsile 2
Zrůda
2002 Bending All the Rules
Velký průšvih
2001 Nebezpečný kód
2000 Akce Pelikán
Tábor tygrů
1999 Instinkt
1998 Nebezpečné hry
Palmetto
Svatý muž
Truman Show
Velké naděje
1997 Catherine's Grove
Kontakt
Kšeft
Stínové komando (TV film)
Vítejte v Rosewood
1996 Intimní detaily
Krev a víno
1995 Jako štvaná zvěř
Mizerové
Perezovi
Point of Betrayal
Shootfighter 2: Msta
Smoke n Lightnin
1994 Bandit: Bandit's Silver Angel (TV film)
Justice in a Small Town (TV film)
Mýtná stanice
Nejstarší žijící konfederační vdova vypráví vše (TV film)
Noční děs (TV film)
Passion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story, A (TV film)
1993 Jeden a půl policajta
Matiné
Muž z levého pole (TV film)
Nick's Game (TV film)
Perfektní loupež
Pro lásku a slávu (TV film)
S nepřátelským úmyslem (TV film)
Skrytá úzkost
1992 Dead Boyz Can't Fly
Drug Wars: The Cocaine Cartel (TV film)
Extralarge 6: Živý terč (TV film)
Přepadení ve vzduchu
1991 Neškodná lež (TV film)
Operace Žralok (TV film)
Terč policajt
Černé vzpomínky (TV film)
Čínský měsíc
1990 Fotograf smrti (TV film)
Karate tiger 3: Pokrevní bratři
Kořist (TV film)
Střihoruký Edward
1989 Pulitzerova cena (TV film)

TV seriály

2013 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Reckoning (S07E13)
2012 Treme (TV seriál)
Země zaslíbená (S03E07)
2011 Treme (TV seriál)
Čas karnevalu (S02E07)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Depth Perception (S05E16)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Hard Time (S04E10)
Center of the Storm (S04E09)
Dobré úmysly (S03E15)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Pravda a odplata (S02E14)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Rodinná záležitost (S01E05)
Staří známí (S01E04)
Bojuj, nebo uteč (S01E03)
další epizody (5)
2006 Dexter (TV seriál)
Dexter (S01E01)
Útěk z vězení (TV seriál)
Otis (S02E02)
Štvanice (S02E01)
2002 Ocean Ave. (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Konflikt pravomocí (S02E22)
2000 Sheena (TV seriál)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Ztracen v pustině (S05E16)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Galileo Was Right (E10)
1997 My jsme andělé (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Second Noah (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
Reunion (S03E12)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
Alone (S02E15)
1993 Moon Over Miami (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Grapevine (TV seriál)
1991 Disney Presents The 100 Lives of Black Jack Savage (TV seriál)
Horký vítr z jihu (TV seriál)
1990 Swamp Thing (TV seriál)
Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Superboy (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Streetwise (S03E10)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Bushido (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky