foto

Michael Z. Hanan

  • nar. 28.1.1955 (62 let)
    Agoura Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Runner (TV film)
2009 Street Fighter: Legenda z Hong Kongu
2006 Muž proti muži
2004 Kat
2003 Bohové a generálové
2002 Ohnisko požáru (TV film)
2001 Kokain
The Hire: Ambush
1998 Ronin
1997 George Wallace (TV film)
1996 Věznice Andersonville (TV film)
1994 Amazonie v plamenech (TV film)
Proti zdi (TV film)
Roswell (TV film)
1993 My Boyfriend's Back
Neporazitelný
1992 The Fear Inside (TV film)
1991 Něco tomu chybí
1990 Fotograf smrti (TV film)
Psycho IV: Začátek (TV film)
Vražedná zvědavost (TV film)
1989 Hřbitov domácích zvířátek

TV seriály

2015 Tut (TV seriál)
2014 Salem (TV seriál)
2013 The Bridge (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
The Lord of War and Thunder (S01E05)
Riverbrook (S01E02)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
2007 Californication (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
North Shore (TV seriál)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace