Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 1 - První krev

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
všechny plakáty

Obsahy(1)

První díl zabijácké klasiky... PRVNÍ KREV Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

yazik 

všechny recenze uživatele

Konečně pořad pro děti :) A teď vážně, pokaždé když jsem se na to začal koukat, tak celý děj provázely 3 etapy. První, když se směju jako blázen, druhá, když mi dochází síly se smát a množství smrtí se dá srovnat s počtem smrtí Kennyho ze Southparku a třetí, když už je na mě množství smrtí už moc a nemám sílu to ani vypnout :). Ale stačí si dávat přestávky a člověk se skvěle baví... I když psychiatři by na to měli asi jiný názor :) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

14 epizod dnes uz prakticky kultovniho "serialu" sice neprinasi nic noveho oproti tomu, co bylo k videni na netu, ale porad se na umrti zviratek hezky kouka. Samozrejme je kvalita jednotlivejch epizod kolisava, ale nikdy se nedostanou pod prumer a ty smrti jsou pokazdy originalni. K tomu prijemna animace, chytlava uvodni pisnicka a je to 5*. ()

Reklama

Trash 

všechny recenze uživatele

Jak rychle zaujmou, tak rychle pustí...to byl alespoň můj případ. Chvilku jsem tento seriál docela hltal, ale po nějaké době už mi začalo být celkem jedno, jestli si králíček vypíchne oko nebo vyrazí mozek z hlavy, z těch variací na smrt se asi až tak dlouho vařit holt nedá. K těm třem hvězdičkám ale ještě půlka navrch. ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Dnes již klasický seriál krátkých příhod roztomilých kreslených zvířátek, která umírají brutální smrtí. Protože premisa je jasně daná (smrt jednoho až všech protagonistů), jde spíše o nápaditost a způsob provedení oněch smrtí. A v tom jsou Happy Tree Friends skutečně dobří, takže pokud nemáte předsudky, pobaví :-) ()

hribisko

všechny recenze uživatele

Ať už byly původní záměry tvůrců sebeušlechtilejší, vyklubala se z nich jen adorace násilí v celé své kráse. Tyhle příběhy by pro svou kontrrroverznost asi jindy vzniknout nemohly, dneska však nijak zvlášť nepohoršují. Buď budete slintat, nebo zvracet. Černá nebo bílá ( i když navlečená do rudé). Každopádně je to gore a těžce sick navrch. ()

Zajímavosti (2)

  • Příběhy byly původně kresleny pro internet, kde si svou premiéru odbyli v roce 2000. Teprve pozdějI byly vydány na DVD. (Terva)
  • Podle seriálu byla vytvořena také počítačová hra, která nese název „Happy Tree Friends: False Alarm“. (Terva)

Reklama

Reklama