Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 3 (1992) (série)


Windsurfing (S03E14)

(epizoda)
  • Polsko Windsurfing
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 1994, 8 min

Obsahy(1)

Tentokrát se Pat a Mat rozhodnout zasurfovat si na rybníku. Jenže, až dojedou na místo, zjistí, že rybník je vypuštěn ! Snaží se proto vodou ze studny znovu naplnit. Nošení vody v kyblících nemá efekt, a tak postaví vodovod z trubek, to také nemá valný efekt. Přijde na řadu pumpa. Ale! Ve studně už není voda! A tak odjedou zklamaně domů se zdviženou plachtou, pač došel i benzín... (Matrinx)

(více)

Recenze (26)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klukům se zachtělo windsurfingu, jenže brzo si budou muset nechat zajít chuť, protože tamější jezero je bez vody a nic s tím nemůže ani jejich extrémní vynalézavost a snaha... "A je to-vská" klasika, která nezklame, ale ani ničím zvlíštním nepřekvapí. 7/10 ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat nám chtějí dokázat, že jim nejsou cizí ani vodní sporty. Bohužel se příroda spikla proti nim a jedinou vodní nádrž v okolí změnila v bahenní příkop. Naši hoši však nejsou z těch co by se snadno vzdávali. A tak za pomoci kbelíků a akvaduktu, za nějž by se nemuseli stydět ani starověcí Římané, svádějí marný boj s nepřízní osudu. Jedna z těch nudnějších epizod bez dobrého nápadu. ()

Reklama

Reklama