Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clay je typický teenager, který právě přišel na univerzitu a je natěšený na život plný večírků. Místo toho ale poznává, že škola není alkoholová projížďka sexuálními fantaziemi, tak jak si to dosud představoval. Je odhodlán udělat vše pro to, aby získal dívku svých snů. Rozhodne se hrát gaye, aby mohl snáze proniknout do jejího života. Tato nevinná hra jej však uvrhne do středu zájmu různých aktivistů a přináší nejednu bláznivou situaci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Taková ta příjemná teen kokotina amerického střihu. Chlastající studentíci prahnoucí po sexu, úchylná bratrstva s prasáckými rituály, univerzální američtí dementi, každý druhý je homosexuál apod. Tohle je navíc obohacené o ujetou homozápletku a o nadpozemský půvab Marly Sokoloff, která bohužel hraje druhé housle v malé roli. Jo a John Goodman jako buzna... to se musí vidět. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Ani moje studijní výsledky z prváku nebyly tak špatné jako tohle. Na tom bych se určitě jako na jedné z mála věcí shodnul i s vedením katedry. Hrát před holkou teplometa, to je originální asi jako běžkovat po sněhu. Pravda, nikdy jsem tuhle fintu nezkoušel, vždycky mně přišlo lepší rovnou holce říct, že se mi líbí. Správný americký playboy tak ze mě holt nikdy nebude, stejně jako z tohohle odpadu nikdy nebude film. ()

Reklama

plsek45 

všechny recenze uživatele

A další komedie z vejšky proč ne je to přece jen vděčné téma sice ztoho nikdy nevznikne žádný extra hit ale většinou to alespoň dobře pobaví .. V tohle případě jde o kluka co z počátku chce dostt do postele jednu krásnou dívku a aby se mu to povedlo musí se vydávat za gaye shodou náhod je jeho spolubydlící skrytý gay co ho miluje a na konci uvidíte nepříliš zajímavé rozuzlení kde se každý ke všemu přizná . Zkrátka uvidíte co jsou schopný chlapi udělat aby dostalý sexy hoku do postele ;) ()

croftak 

všechny recenze uživatele

Nazvat tento film "Komedie" to chce ale opravdu velkou dávku odvahy. Naivní,hloupé, bez smyslu. Ne tak teď pravdu. Dialogy jsou dokonalé,až jsem se divil, jak tomuto snímku mohla projít nominace na oskara v kategorii nejlepší scénář. No muselo to být o chlup:) Natočené to je parádně, ani jeden dobrý záběr.Ryan Shiraki je pro mě filmové hovado, a jeho novější film Jarní prázdniny jsem ani nedokoukal, to nešlo. ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Playboy z prváku není rozhodně ani tipycký ani běžný... Přirovnání k American pie je asi jako srovnávat Star Trek a Star Wars. Freshman orientation je film především vyprávějící o týpkovi kterej hraje gaye kvůli holce, kterou chce přefiknout. Mimo to je ale propleten vedlejšími příběhy a zaobírá se nejen myšlenkou menšinové orientace ale i dnešní doby: "Klasická ženskost je mrtvá, Matte. Dnešní holky jsou něco jinýho..." rozhodně se film nesnaží dohnat American pie. Svýma názorama ho totiž s přehledem předežene... 100% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 18. ledna 2004 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Natáčelo se v New Orleans (Louisiana, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama