foto

Kaitlin Doubleday

  • nar. 19.7.1984 (34 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kaitlin Doubleday je americká herečka. Narodila se v roce 1984 dne 19.července v Los Angeles v Kalifornii jako Jana Kaitlin Doubleday Len. Její první film je CHYŤ MĚ, KDYŽ TO DOKÁŽEŠ, kde hrála po boku Leonarda DiCapria. Dále se objevila ve filmu HELE KÁMO, KDO TU VAŘÍ (2005), BEZVA VEJŠKA (2006) LIGEIA (2009) a ŽIVOT ZA ŽIVOT (2011). Diváci jí mohli vidět v seriálech jako jsou např. KŘIŽOVATKY MEDICÍNY, KRIMINÁLKA MIAMI, BEZE STOPY, ODLOŽENÉ PŘÍPADY, SBĚRATELÉ KOSTÍ, SPRAVEDLNOST a BRATŘI A SETRY. Její otec Frank Doubleday a její matka Christina Doubleday ( rozená Hart ) byli oba profesionální herci. Má mladší sestru Portiu, která je také herečka.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2016 Po
2015 Dudes & Dragons
2013 Friend Request (TV film)
The Magic Bracelet
2012 March Sisters at Christmas, The (TV film)
2011 Mulligan
Život za život (TV film)
2009 Ligeia
2006 Bezva vejška
2005 Hele kámo, kdo tu vaří?
2004 Playboy z prváku
2002 Chyť mě, když to dokážeš

TV seriály

2018 Empire (TV seriál)
The Empire Unpossess'd (S04E18)
Nashville (TV seriál)
Beyond the Sunset (S06E16)
For the Sake of the Song (S06E14)
Strong Enough to Bend (S06E13)
další epizody (13)
2016 Empire (TV seriál)
A Furnace for Your Foe (S03E09)
The Unkindest Cut (S03E08)
Cupid Kills (S03E04)
další epizody (14)
2015 Empire (TV seriál)
Et Tu, Brute? (S02E10)
Sinned Against (S02E09)
My Bad Parts (S02E08)
další epizody (19)
2014 Mixology (TV seriál)
Closing Time (E13)
Jessica & Ron (E08)
2012 Go On (TV seriál)
Videogame, Set, Match (E08)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Odraz tužeb (S06E08)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Pod palcem (S03E14)
Těžké začátky (S03E13)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zázračné dítě (S05E03)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vražda v tunelu (S06E18)
2007 Cavemen (TV seriál)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Ofelie (S01E11)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nezvěstná (S01E04)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)

Dokumentární

2006 Adam's Accepted Chronicles
Works, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace