Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Co si nedovolí ani ITCHY A SCRATCHY, to si klidně lajznou HAPPY TREE FRIENDS. Jelikož jsem příznivcem černého a morbidního humoru, proti extrémnímu násilí podaném ve vtipné formě nic nemám. Co mi ale na tomhle seriálu vadí, jsou příliš krátké epizody, z nichž velkou část zabírají úvodní titulky, a pak nedotaženost příběhů a prakticky žádné pointy. (464.) ()

swed 

všechny recenze uživatele

Geniální grotesky, které jsou plné brutálního násilí. Spousta postaviček, drsné pointy a krátká stopáž, tak to jsou hlavní ingredience úspěchu seriálu, který vás může lehce šokovat, ale také královsky pobavit. Pokud se vám líbí Itchy a Sratchy, budete milovat i Happy Tree Friends. Na ukázku moje oblíbené epizoda http://www.youtube.com/watch?v=RO7Q1tMGE7g. Snad všechny díly naleznete zde http://happytreefriends.nikee.net/index.php?epizody01. 8/10 ()

Reklama

PanSoudce 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí to chápe jako seriál pro děti - proto jim nad tím pohoršeně padají držky až na zem. ALe tohle je animák pro dospělé, vcelku dobrý odreagování a ukrácení času v čekárně, kdy se z mobilu ozývají jenom ty šílený animácký skřeky a lidi na vás čumí jako na úchyla. Každopádně je to jako s každym seriálem, mě zase pohoršuje ordinace v růžový zahradě a taky nebojuju proti jejímu vysílání jako někteří odpůrci HTF ()

Potjoc odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem měl možnost to vidět vždy u počítače vrstevníků, kteří to pouštěli. Mě se hnusí v jakémkoli filmu už jen jediná taková scéna, jediné gore, v případě kreslených filmů pro dospělé i pro děti, či dětských seriálech, komiksech, a bláznivých komedií, i jedinou kapku krve. Ale tenhle seriál, a nejeden další, je celý jenom o takové brutalitě. Bohužel ale nemusím chodit daleko. Dnes vidím i v některých dílech Spongeboba také např. stažení z kůže, V Dobrodružství tučňáků pro malé děti, krvavou vodu, ve Čtyřlístku pobodání s krví a to autoři a fanoušci komiks kritizují grotestkní násilí, které i v tom Čtyřlístku se objevuje. Ale bohužel věci jako roztrhaná postava, až jí je vidět kostra a další věci vidím i u žánrů, kde bych do do předloňska nikdy nečekal. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Stereotypní a slabomyslné. Ani nevím pro jakou cílovou skupinu je to určené. Pro děti to není a jako dospělý to neocením, protože v kreslené podobě mě usekané tlapky a vyhřezlé vnitřnosti zvířátek nijak neoslovují. Stačí vidět pár epizod a je to pořád dokola. Zvířátko potká nějaké neštěstí po kterém chcípne dost krutou smrtí. Zajímalo by mě jak by asi vypadala "hraná" podoba seriálu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama