Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

Kub_ees 

všechny recenze uživatele

Poriadne krvavý a hlavne drsný úlet. Veľká morbídna sranda. Tie postavičky si normálne koledujú o to, aby sa im niečo stalo. Hlavne jeleň stojí za pozornosť. Kto toto vymyslel, tak to už fakt musel byť na niekoho poriadne nasratý a tu na tých úbohých postavičkách si tú zlosť vybil. Samozrejme, tento seriál netreba brať vážne, je to vlastne o ničom ale srandy a zábavy je pri tom plno. ()

StrixCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti drsnějšímu humoru. Líbí se mi třeba Team America nebo South Park (film i pár dílů seriálu), protože narozdíl od tohoto fekálního produktu v nich najdete např. řadu trefných a vtipných narážek na filmová klišé, lidskou tupost nebo slabosti. Oproti tomu Happy Tree Friends jsou samoúčelně nechutní, ohavní (už jsem zmiňoval "nechutní"?) a naprosto retardovaní - opravdu nechápu, jak může někdo postavit seriál výhradně na vymýšlení způsobů, jakými nechat bez jakéhokoli smyslu, důvodu či jen náznaku dějového rámce umírat kreslená zvířátka co nejodpornějšími způsoby a (co je na tom nejhorší) ještě si touto zvrhlostí získat zástupy nadšených fanoušků... Asi nemám smysl pro humor =P ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Krvavý balet a drsný humor pre dospelých a hlavne pre tých , ktorí vedia brať zobrazované násilie s humorom.Tí , ktorí to dokážu, si užijú aj srandu aj potoky krvi.Celkom chápem,že to nemusí sedieť každému,ale ja som sa slušne bavil.Za nápad a pár vydarených dielov dávam štyri, ale časom tá krv omrzí a po zhliadnutí niekoľkých dielov už nás tvorcovia nemajú čím prekvapiť, takže u mňa 70%. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ehh.. nechci si hrát na nějakého intelektuála, každý ať se divá na to, co ho baví. Když je to zabíjení na tisíc způsobů, stříkání krve a poletující vnitřnosti... prosím. Ze začátku jsem se podivil, pak několikrát zasmál a po pár minutách se začal nudit. Hodnotit to z pohledu dětí nemá smysl, pro ně to není. Je to spíš pro znuděné puberťáky, které to může nějakou tu chvilku bavit. Časem je to ale opakující se nuda - dvě hvězdy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Stereotypní a slabomyslné. Ani nevím pro jakou cílovou skupinu je to určené. Pro děti to není a jako dospělý to neocením, protože v kreslené podobě mě usekané tlapky a vyhřezlé vnitřnosti zvířátek nijak neoslovují. Stačí vidět pár epizod a je to pořád dokola. Zvířátko potká nějaké neštěstí po kterém chcípne dost krutou smrtí. Zajímalo by mě jak by asi vypadala "hraná" podoba seriálu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama