Reklama

Reklama

Bichunmoo

Recenze (11)

=macik= 

všechny recenze uživatele

Asijské filmy mám rád. Bichunmoo k mým nejoblíbenějším bohužel patřit nebude. Zkritizuji asi to, proč tomu ostatní dali 5*: kdysi se mi filmy tohoto "typu" opravdu líbily, dnes je tomu jinak: film je na můj vkus až příliš nerealistický - létání, skákání, střílení mečem, běhání po vodě...už to není, co to bývalo a v tomto filmu toho bylo na mě opravdu moc. Na druhou stranu je třeba vyzdvihnout vynikající kameru, když se často stává, že čepel meče jen těsně míjí objektiv kamery - vynikající. Stejně tak jako hudba. Tím to ale pro mně, bohužel, končí. ()

Cyberboy 

všechny recenze uživatele

Slátanina o tom, jak se všichni chlapi co meč v ruce udržej, zblázněj do jedný neskutečný kočky a všichni to skutečně podělaj. Citově ploché, myšlenkově postavené na hlavu, hudba těžce nepadnoucí (evropský pop-rock do asijské romantické bojvky??), boje s mizerným timingem a nulovou gradací a do toho všecho silně neatraktivní chcípák-hrdina s frňákem jak baba Jaga. Dvě hvězdy jsou za ty dvě kočky bez kterých bych tenhle film nezvládnul. Vzhledem k tomu, že jsem předevčírem viděl Shinobiho, tak pro mne byl kvalitativní kontrast do očí bijící. (3/10) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Zprvu sem se chtěl kouknout jen na kousek a jít spát, abych mohl příští den na cvičení z němčiny odvést svůj standartně nadpozemskej výkon a trefit aspoň jeden překlad z 20 možných, v čemž mě utvrdila ještě uvodní půlhodina, která mě nějak nenadchla a ani by mi nevadilo, kdybych to měl vypnout, jenže za těch dalších pár minut mě to chytlo, vypnout se mi to už nechtělo, výkon na němčině mě přestal zajímat a nakonec sem to skouk celý, sice když se za příběhem ohlídnu zpátky, tak vlastně nebyl nikterak výrazně zajímavej, stejnětak choreografie soubojů neni nic co by film drželo po hromadě, ale celkově mě to fakt bavilo a s chutí sem se na to kouknul ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Já tvůrcům odpouštím levné (ale ne zase špatné) triky. Film z roku 2000 tudíž vypadá jako by byl o takových 10-20 let starší. Nevadí, absolutně ne. Protože i když jsem se nad tím na začátku pozastavil, velice rychle jsem to přešel. Krásný příběh, líbivá choreografie a v částech romantických i nádherná hudba. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Ambiciózne rozohraté fantasy, ktorej podlamujú kolená obmedzený rozpočet - vďaka čomu po formálnej stránke film často vyzerá ako televízna produkcia. A snaha zakryť slabé bojové schopnosti angažovaných hercov schválne zmäteným strihom a špirálovitou choreografiou súbojov je miestami až príliš očividná. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama