Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žila byla dvě k nerozeznání podobná dvojčata - Ramu a Vishu. I když jim bylo přes dvacet, stále se oblékali stejně a jedině jejich vlastní otec dokázal rozeznat, který je který. Vishu jednoho dne na letišti pomůže indické rodince z Madrasu, která se dostala do problémů na imigračním a rychle se s nimi zpřátelil. A nejvíc s krásnou Madhu. Protože sympatie byly vzájemné, zdálo se, že svatbě nic nestojí v cestě. Pak ale, k překvapení všech, otec dvojčat zavzpomínal na svůj vlastní osud (protože i on sám je z dvojčat) a rozhodl se, že jeho synové si vezmou jedině a pouze dvojčata. Akční babička to však nenechá jen tak - zpunktuje celou rodinu včetně vnučky, aby prostě lhali a hráli, že mají také dvojčata. Každá lež má ale krátké nohy. (bolly.cz)

(více)

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem skutečný originál. Směs Trávníkáře, Skandálního odhalení, Dvojčat, několika dílů různých telenovel... Mám dojem, že jsem to viděla dokonce i v dabingu, patrně z tamilštiny do hindštiny. Takže proč tak vysoké hodnocení? Samozřejmě za výtečnou Aish v hudebních klipech, kvůli kterým štáb procestoval polovinu známého světa. A vzhledem k tomu, že ty klipy tvoří dobrou polovinu stopáže, je to ideální. Miluju tradiční Toba Toba, ale čelist mi pravidelně klesá při Dharti Se Ambar Se - Velká čínská zeď, Eiffelovka, Empire State Building, Taj Mahal, Džoserova pyramida, Koloseum v Římě, Šikmá věž v Pise a pořád nekončíme... možná přijde i Sindibád a jeho kostlivci. Kde se tu vzal tyranosaurus Rex? Však Jeans byly ve své době nejnákladnějším a nejúspěšnějším tamilským filmem. A ačkoli byly Jeans zároveň pro Aishwayru teprve třetím filmem, není bez zajímavosti, že jedním z jejích současných hitů letošního roku je Enthiran, film, ve kterém se po dlouhých 12ti letech setkala znovu s režisérem S. Shankarem. Byl to pro ní návrat i k tamilštině, jazyku, ve kterém debutovala ve filmu Iruvar, pokračovala s ním v Jeans, Kandukondain Kandukondain a po dlouhé pauze navázala na tuto tradici opět až v letošních Raavanan a Enthiran. ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Shankar už v prvých filmoch ukázal, akú má záľubu v CGI. Na to, že bol film nakrútený pred 13 rokmi mal dosť dobré špeciálne efekty. Samotný príbeh bol pritiahnutý za vlasy, ale veľmi zábavný. Potreboval by trochu skrátiť. Bol príliš dlhý a zbytočne moralizoval. Kebyže si mám pozrieť len 20 minút z filmu, tak by som rozhodne zvolila hudobné klipy Poovukkul, Anbea a Nityasree Mahadevan. A T-Rexa na konci :D ()

Reklama

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Raju Sundaram, který hraje bratra Aishwaryi Rai, je také tanečním choreografem filmu. (NinadeL)
  • Původně byla píseň "Anbe Anbe" nahrána s menším počtem bicích, ale po té, co ji skladatel A. R. Rahman odevzdal režsérovi S. Shankarovi, změnil názor a upravil "Anbe Anbe" do současné podoby. (NinadeL)
  • V Jeans je více minut speciálních efektů, než například v Jurském parku (1993). Z tohoto důvodu byl film na čas zaznamenán v Guinness Book of World Records. (NinadeL)

Reklama

Reklama