Reklama

Reklama

Depeche Mode: Devotional

Obsahy(1)

Památný záznam Devotional vychází poprvé na DVD! Dokument, který pro DEPECHE MODE natočil slavný fotograf a režisér a také dlouholetý spolupracovník kapely Anton Corbijn během jedinečného turné v roce 1993, patří k nejslavnějším v historii pop-music. V době vzniku byl nominován na cenu Grammy jako Nejlepší dlouhohrající hudební video. DVD rovněž obsahuje druhý disk jako bonus, na němž jsou zachyceny koncerty z Frankfurtu a Barcelony, dobový dokument MTV, interview s autorem snímku a další zajímavosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Vrchol vizuální koncertní tvorby Depeche mode. Lépe už nikdy nebude. K dokonalosti chybí jediná věc, být tam a poslouchat. Energie proudí každou písní. Bisexuální hudební tenze. David se mazlí s každou písní. Dokonalé nasvícení. Je to jako horečka. Téměř 20 let starý záznam a má tolik energie. Never again. Jesus Christ himself... ()

martinpk 

všechny recenze uživatele

Depeche Mode v novom, rockovom šate (SOFAD). Dave si to fakt užíva!! Dobre že mu Cobain zobral nápad s gulkou. Anton vymakal scénu na top!!!! Alan Wilder za bicími a celkovo hutný, silný zvuk a samozrejme Martinova gitara a Fletchove tanečky. Vždy keď si to pozriem, tak zimomriavky fungujú. Nostalgicky ostane u mňa vždy top koncert DEVOTIONAL. ()

Reklama

nevermore 

všechny recenze uživatele

Devotional je moje nejoblíbenější živé vystoupení DM. Gahan ve vynikající hlasové formě, Antonyho koncertní projekce považuji rovněž za vrchol a mimo to mám prostě nejradši nejtemnější album Songs of Faith and Devotion, které dalo za vznik tomuto turné. Je to zkrátka vrchol a to koncertům dávám většinou jen 4 ****. VRCHOL: RUSH, IN YOU ROOM, NEVER LET ME DOWN AGAIN___________________ Teď ke komentu uživatelky Bebacek_________________ : 1) Ty hvězdičky tady museli naklikat zarytí depešáci, jinak to nevidím.... Ovšemže to naklikali, kteří k té hudbě mají nějak blízko, nebo se jim aspoň trochu někde líbila tak, že skupině věnovali zhlédnutí DVD, (zarytí hopeři nebo zarytí metaláci by tomu asi čas nevěnovali, cos čekala?!) 2) ..."3 šašci mačkají klávesy".... DM byla/je primárně synthpopová kapela, mají snad hrát na džambe bubínky, violoncella nebo sitaru? Je to stejně hloupý výkřik do tmy jako bych řekl: "po většinu koncertu tam Muse/Radiohead/Metallica/(dosaď si co chceš) jen brnkali na kytary"..., hrají styl, který je založený na syntetizátorech a kvůli kterému tam přišlo tolik lidí. Jak absurdní!! 3) ...Gahanův ... do sebe zahleděný projev..... nic tak do sebe zahleděného tady nepozoruju, i když by na to Gahan po tom výkonu mohl mít právo.4) Uniformy: že se ultras fanoušci oblékají dle jejich oblíbené kapely prosakuje napříč vším hudebním spektrem, to není PRÁVĚ pro DM tak typické, to jen ve snaze najít další argument proti, jsi to asi zapomněla. 5 atd.) ...rajcovně se natřásá... - přece tam nebude staticky stát :) a vytrvalé hlazení po nádobíčku v gatích? Jestli jednou a chvilkové považuješ za vytrvalé, musím trvat na tom co výše, že už prostě přes rudé vidění vidíš vše zaslepeně a nejseš schopná objektivně posoudit..... ________ Moc tady tomu nerozumím, máš právo na názor a nechci ti ho brát, ale prostě nemám rád nepřiměřenou kritiku, která není absolutně sine ira et studio, a hlavně vůbec nesouvisí s hudebními vizuálními či technickými kvalitami, ale vše je souzeno jen ze subjektivní pocitové stránky. A pak si tady hrajme na hudební publicisty. Za mě 95 % PS. Zkratka je DM a ne DP, hloupá ;) ()

Sir Ludvig 

všechny recenze uživatele

Anton Corbijn režíruje koncertný záznam, rovnako ako zadné video projekcie a stojí za výtvarným riešením návrhu pódia. Depeche Mode sú na vrchole tvorivých síl. Tento koncert je umenie stojace na dlhoročnej skúsenosti zúčastnených a podopreté najoddanejšou fanúšikovskou základňou. Tento koncert je Dangerous.........!!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vždy som bol blázon do rockovej hudby. Preto novoromantická, popová scéna išla mimo mňa. Ale takú veličinu akou boli Depeche Mode sa prehliadnúť nedalo. Výnimočná kapela. Atmosferické, rytmické, syntetické melódie s charismatickým spevom Davida Gahama. Kto by to nepoznal? DVD "Depeche Mode: Devotion" je záznam ich koncertu z roku 1993. V čase, kedy boli na vrchole svojej dlhej kariery. Obrovské pódium, veľkoplošné obrazovky, super projekcia, dokonalé osvetlenie, čistý zvuk. Výborný koncert. Martin Gore * David Gahan * Andrew Fletcher * Alan Wilder * DM **** ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama