Reklama

Reklama

Recenze (3)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu jsem se bál, že to bude oblíbeným devadesátkovým stylem cynického nihlismu á la Red Meat, ale ono je to vlastně "jen" o jiných lidech kolem nás, kteří nejenom, že mají právo na život, ale navíc musejí řešit, že většinová společnost (často nijak chytrá, viz opakovaný vtip, že ještě že není matika) jim zrovna dvakrát nerozumí nebo se je pokouší narvat do nějakých škatulek, případně obojí. Začátek mne teda moc nebral, ale zhruba v půlce se to zlomí, protože návštěva pizzerie, kde si chce Daria konečně zazpívat, být svá, to hodně dovysvětlí a dotvoří, a nakonec se mi líbila i dotažená pointa s poděkováním sestře - jak takové upřímné poděkování může být zároveň i sofistikovanou pomstou. :-) To se mi líbilo. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daria a vizuální test osobnosti: ,,Je to o holce a klukovi, kteří si povídají o stádu krásných divokých poníků, kteří se prohánějí po pláni´´. :)))  Jane ,,Mě se líbí mít malé sebevědomí. Připadám si pak vyjímečná´´. ;-) Atd. Atd. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z pilotu mám zatím rozporuplné dojmy. Na rozdíl od některých si myslím, že si ten seriál dělá srandu i z Darii a Jane, tím pádem si střílí ze všech a to je mi jenom sympatické, jenže na tu druhou stranu mě to až na pár skvělých hlášek bůhvíjak neohromilo. Je to spíš jeden z těch seriálů, u kterého rád zabiju čas, když mě zrovna nebude napadat co jiného bych dělal (a takových chvil moc nemám), ale zároveň z toho pro mě nikdy nebude nic víc. Navíc mám dost velké obavy, že si tu žádnou postavu vyloženě neoblíbím. Jsou tu zajímavé a nezajímavé, ale že bych se na nějakou těšil... Ale to všechno jsou jen moje dojmy z pilotu, až to víc rozkoukám, tak budu mít jasno a třeba se do toho nakonec i dostanu - a když ne, dokoukávat to budu příležitostně. Silné 3* ()

Reklama

Reklama