Reklama

Reklama

Mladá žena se stala svědkem vraždy, když náhodou vytočila vrahovo telefonní číslo. A sériový vrah je stále blíž a blíž jejím dveřím... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Karja 

všechny recenze uživatele

Slušné psycho. Za nesprávně vytočené číslo dívčina krutě pyká. Vrah ji pokaždé volá z jiného domu, a to krátce před tím, než zabije tamní obyvatelku. Velkým překvapením je ovšem konec. Docela slušně konsternujícím okamžikem je, když si hlavní hrdinka vyslechne po telefonu poslední zachroptění a výdech jedné z obětí. Děs. Já bych myslím tu pevnou linku nechala odpojit už při prvním podivném telefonátu… Opravdu slušný thiller. ()

Katcat 

všechny recenze uživatele

Nakonec docela slušné béčko. Pěkní herci, docela přirozeně odehrané a člověk i zjistil, že vám GPS najde přímo číslo bytu, ve kterém se nacházíte! :D ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se to táhne, ale po celou dobu jsem s hlavní představitelkou soucítil, litoval ji, přál ji lásku, byl jsem rád, že je její maminka v pořádku, prostě jsem ji držel palce........ proto jsem byl z konce filmu "V ŠOKU" !!! To ale byla svině !!!! OBSAH FILMU : Atraktivní Nicole Freeman (Monica Keena) je od rozchodu s přítelem sama. Frustrace se prohlubují, když ji neustále komanduje matka (Paula Plum). Telefonicky s ní diskutuje a vždy jejich hovor končí hádkou! Po další hádce se chce Nicol matce omluvit, omylem ale vytočí jiné číslo. Po chvilce ji volá neznámý muž. I když dívka nechce pokračovat v rozhovoru, volání se opakují a volající je čím dál tím více otravný. U znepokojující Nicol se objeví detektiv Frank Halsey (Ivan Martin). Ten ji sdělí, že poslední telefonické rozhovory byly vykonány v bytě, ve kterém byla zavražděna mladá žena. Stopy ukazují na seriového vraha. Dívka spolupracuje s policií. Spolu s agentkou FBI Margaret Wright (Tamala Jones) se snaží zhotovit psychologický portrét vraha. On mezitím stále zabíjí a je již jasné, že další obětí může být Nicol. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Taková ta klasická nudná thrillerová vyhružkama naplněná atmoška, pak ke konci se to snaží přikrýt dekou napínavosti a překvapivým koncem, ale těch 80 minut nezáživný nudy už mi někdo nevrátí asi co? Provolali hodně kreditu. ()

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný televizní thriller s pseudouměleckými ambicemi (kameraman si evidentně myslel, že točí něco úplně jiného) zabíjí posledních pět minut, po kterých máte chuť televizi vyhodit z okna. Devadesát minut (respektive dvě hodiny s reklamami) jsou zadupány do země stupidní pointou. Škoda. Jinak pěkná Monica Keena a celkem sympatický zabiják na telefonu. Ve výsledku je ale tenhle film opravdu děsivý omyl... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama