foto

Tamala Jones

  • nar. 12.11.1974 (44 let)
    Pasadena, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 What Men Want
2015 Shaker Pointe
2014 Act of Faith
2013 Things Never Said
2011 35 and Ticking
2009 Busted
Laredo
Leváci
2008 Show Stoppers
Who's Deal?
2007 Bláznivej tábor
Protect and Serve (TV film)
What Love Is
Who's Your Caddy?
2006 Confessions
2005 Děsivý omyl
2004 Nora's Hair Salon
2003 Hlava státu
2002 Couples (TV film)
2001 Bratři
Dva do hry
Koho hledá Kevin?
Přichází království nebeské
2000 Little Richard (TV film)
Proutník
Turn It Up
Zab tu mrchu!
Zkurvenej pátek
1999 Modrý blesk
Svatba mého nejlepšího kámoše
1998 Poslední mejdan
1997 Láska na černo
1995 Co si ušít do výbavy

TV seriály

2016 Castle na zabití (TV seriál)
Křížová palba (S08E22)
Peklo na střeše (S08E21)
Znovu po smrti (S08E19)
další epizody (12)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Svůdce (S08E07)
Životní vzor (S08E06)
Pachová stopa (S08E05)
další epizody (17)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Zlý Santa (S07E10)
Poslední akční hrdina (S07E09)
Spínač (S07E08)
další epizody (21)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Hodný, zlý a nemluvně (S06E10)
Podoba není náhodná (S06E09)
Vražda je věčná (S06E08)
další epizody (20)
2012 Soul Man, The (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý Santa (S05E09)
Po pracovní době (S05E08)
Poslední píseň (S05E07)
další epizody (18)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
V poutech (S04E10)
Sniper (S04E09)
Hotel plný vzpomínek (S04E08)
další epizody (19)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Poslední láhev (S03E10)
Blízká setkání vražedného druhu (S03E09)
Vrah na videu (S03E08)
další epizody (23)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Pátá kulka (S02E11)
Poklad mrtvého muže (S02E10)
Miluj mě k smrti (S02E09)
další epizody (21)
Párty na klíč (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Boxing (S04E15)
2007 Studio 60 (TV seriál)
The Disaster Show (E17)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Buchta v troubě (S03E10)
Randy je kápo (S03E09)
Černá dáma wrestlingu (S02E16)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Poprvé, podruhé, potřetí (S05E09)
2003 The Tracy Morgan Show (TV seriál)
2001 One on One (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Čtyři úhly pohledu (S08E01)
1998 For Your Love (TV seriál)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Bratrství (S01E11)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Mateřství (S01E24)
Narozeninový večírek (S01E17)

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2013 Noches con Platanito (TV pořad)
2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)

Hudební videoklipy

2001 Wu-Tang Clan feat. Paulissa Moorman - Gravel Pit (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace