foto

Tamala Jones

  • nar. 12.11.1974 (46 let)
    Pasadena, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 'Til Death
Ali ví, po čem muži touží
Deadly Dispatch (TV film)
Rush a vánoční ruch
2018 American Nightmares
2015 Shaker Pointe
2014 Act of Faith
2013 Things Never Said
2011 35 and Ticking
2009 Busted
Laredo
Leváci
2008 Show Stoppers
Who's Deal?
2007 Bláznivej tábor
Protect and Serve (TV film)
What Love Is
Who's Your Caddy?
2006 Confessions
2005 Děsivý omyl
2004 Nora's Hair Salon
2003 Hlava státu
2002 Couples (TV film)
2001 Bratři
Dva do hry
Koho hledá Kevin?
Přichází království nebeské
2000 Little Richard (TV film)
Proutník
Turn It Up
Zab tu mrchu!
Zkurvenej pátek
1999 Modrý blesk
Svatba mého nejlepšího kámoše
1998 Poslední mejdan
1997 Láska na černo
1995 Co si ušít do výbavy

TV seriály

2020 V plamenech (TV seriál)
Vnitřní démoni (S01E08)
Nečekané překvapení (S01E07)
2019 Policajtky z L.A. (TV seriál)
Dead Men Tell No Tales (S01E08)
Book of Secrets (S01E07)
...My Lovely (S01E06)
Tým SEAL (TV seriál)
Rock Bottom (S02E20)
Payback (S02E18)
Paradise Lost (S02E17)
další epizody (4)
2018 Život beze slov (TV seriál)
D-I-- DIMEO A-C-- ACADEMY (S02E13)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Křížová palba (S08E22)
Peklo na střeše (S08E21)
Znovu po smrti (S08E19)
další epizody (12)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Svůdce (S08E07)
Životní vzor (S08E06)
Pachová stopa (S08E05)
další epizody (17)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Zlý Santa (S07E10)
Poslední akční hrdina (S07E09)
Spínač (S07E08)
další epizody (21)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Hodný, zlý a nemluvně (S06E10)
Podoba není náhodná (S06E09)
Vražda je věčná (S06E08)
další epizody (20)
2012 The Soul Man (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý Santa (S05E09)
Po pracovní době (S05E08)
Poslední píseň (S05E07)
další epizody (18)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
V poutech (S04E10)
Sniper (S04E09)
Hotel plný vzpomínek (S04E08)
další epizody (19)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Poslední láhev (S03E10)
Blízká setkání vražedného druhu (S03E09)
Vrah na videu (S03E08)
další epizody (23)
Párty na klíč (TV seriál)
James Ellison Funeral (S02E04)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Pátá kulka (S02E11)
Poklad mrtvého muže (S02E10)
Miluj mě k smrti (S02E09)
další epizody (21)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Boxing (S04E15)
2007 Studio 60 (TV seriál)
The Disaster Show (E17)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Buchta v troubě (S03E10)
Randy je kápo (S03E09)
Černá dáma wrestlingu (S02E16)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Drowned Lives (S02E03)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Poprvé, podruhé, potřetí (S05E09)
2003 The Tracy Morgan Show (TV seriál)
2001 One on One (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Čtyři úhly pohledu (S08E01)
1999 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Sliding Doors (S03E08)
1998 For Your Love (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's All Nighter (S01E20)
Veronica's Man in a Suitcase (S01E19)
Veronica's Bridal Shower (S01E18)
další epizody (5)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's First Thanksgiving (S01E08)
Veronica's a Doll (S01E07)
Veronica's Woman Friend (S01E02)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Bratrství (S01E11)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Mateřství (S01E24)
Narozeninový večírek (S01E17)
Fresh Prince (TV seriál)
Rozumíte ženám (S06E06)

Hudební videoklipy

2001 Wu-Tang Clan feat. Paulissa Moorman - Gravel Pit (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2013 Noches con Platanito (TV pořad)
2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
2007 Katt Williams: American Hustle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky